Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Oorzaken hangende borsten

Borsten zijn toch wel een van de dingen waar vrouwen heel onzeker over kunnen zijn. Als het gaat om borsten zijn er echt sterke verschillen in smaak. Er wordt heel veel gesproken en geschreven over borsten en iedereen heeft er eigenlijk een andere mening over. Is het nou wel verstandig om een bh te dragen of juist weer niet. Zijn grote volle borsten nou heel erg in of juist weer niet. En is het aantrekkelijk als een vrouw een borstvergroting laat doen of juist weer niet?

Er zijn veel discussies als het gaat om het dragen van een bh. De een is sterk van mening dat een vrouw geen bh zou moeten dragen en de ander vindt juist dat het er heel mooi uitziet met bh. Er is een onderzoek verschenen dat bh’s ervoor zouden zorgen dat de borsten meer gaan hangen. Helaas is dit onderzoek eigenlijk nooit echt officieel gepubliceerd waardoor het lastig is om erachter te komen of dit nou wel de oorzaak is voor hangende borsten of niet. Het verschilt natuurlijk ook per cupmaat en bouw van het lichaam. Vaak zorgt grote lichaamsveranderingen ervoor dat de borsten meer gaan hangen. Wanneer iemand is korte tijd veel gewicht verliest kan dit leiden tot hangende borsten. Er zijn veel dingen die hierbij komen kijken.

De een vindt grote borsten heel aantrekkelijk en voor de ander mogen ze wel iets kleiner. Voor de vrouw kan het soms heel vervelend zijn om grote borsten te hebben. Het brengt namelijk veel lichamelijke klachten met zich mee. Grote borsten kunnen namelijk zorgen tot veel rugpijn. Daarnaast is het niet altijd comfortabel tijdens het sporten. Vaak wordt dan ook een borstverkleining uitgevoerd. Mensen met kleinere borsten laten weer een borstvergroting uitvoeren. Tegenwoordig is de drempel voor het uitvoeren van een borstvergroting niet meer zo hoog. De borstvergroting kosten vallen wel mee en er zijn veel aanbieding borstvergroting waardoor steeds meer vrouwen deze behandeling ondergaan.

http://faceland.nl/