Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Uitstekende kapper voor knippen en kleuren in regio Antwerpen

Hair Masters Plus is een plek die u zeker dient te ontdekken als u op dit moment op zoek bent naar een 100% bekwame kapper in Antwerpen. Vanuit hun salon in Beveren-Waas (op een klein half uurtje van centrum Antwerpen) staan de bekwame medewerkers van dit salon steeds opnieuw voor u klaar wanneer u uw haar wil laten knippen, kleuren of op eender welke manier wil laten verzorgen. Zowel dames als heren zijn hier meer dan welkom. Naast uw haar laten knippen en kleuren, kan u hier en in hun webshop ook allerhande verzorgingsproducten als haarmaskers, shampoos en conditioners aanschaffen. Zo zorgen zij ervoor dat u ook thuis in goede handen bent.

Een uitgebreid gamma aan mogelijkheden

Bij deze kapper uit Beveren-Waas (nabij Antwerpen) kan u bij wijze van spreken op uw twee oren slapen tijdens een knip- of kleurbeurt. Als echte experts zijn de medewerkers hier immers uiterst bedreven in verschillende knip- en kleurtechnieken. Het zetten van haarprotheses en haarextensions is hen allesbehalve vreemd. Met microringen, clipsen of met keratine, het is hier allemaal probleemloos mogelijk. Of wil u liever een ombré laten zetten? Deze vernieuwende kleurtechniek, waarbij uw haar bij de wortels sterker gekleurd wordt dan in de puntjes, levert glanzende resultaten op en wordt steeds populairder in België. En bij Hair Masters Plus weten ze ook hier uitstekend weg mee!

Kom langs bij deze topper

Weet u zelf niet goed wat u wil of wat de opties zijn? De experten werkzaam bij deze kapper in Antwerpen antwoorden met veel plezier op al uw vragen. Een klantvriendelijke aanpak op maat van iedere klant wordt hier namelijk gegarandeerd. Het is hier zelfs mogelijk om een echte haaranalyse te laten uitvoeren, zo ontsluit u meteen alle geheimen van uw haardos. Kortom, hier binnenkort eens een afspraak maken is echt aan te raden. Voor hun contactgegevens kan u simpelweg hun website bezoeken!