Wie is Wie
Image default
Eten en drinken

Steun de lokale handelaars door je rode wijn bij hen te bestellen

Rode wijn bestellen doe je bij wijngroothandel Volatile. Ze richtten hun zaak op uit passie voor het product en groeiden in de loop der jaren uit tot een succesvolle wijnhandelaar. Hun wijnen komen van overal ter wereld. Zo vind je er onder meer wijnen van Franse, Italiaanse en Spaanse makelij. Veel van de flessen in hun assortiment kan je niet terugvinden in de supermarkt, waardoor het unieke dranken zijn die je moet geprobeerd hebben.

Maak kennis met Pineau; een zwaardere en zoete wijn

Wil je graag wijn bestellen, maar kan de rode variant jou niet bekoren? Geen probleem. Hun assortiment is rijk aan verschillende diverse dranken. En dan spreken we niet alleen over witte en roséwijnen, maar ook over andere aperitieven en degustieven. Ze hebben voor ieder wat wils in huis, of je nu van zoete, fruitige of krachtige smaken houdt. Wat dacht je van een stevige rum, die ieder aperitief naar een hoger niveau tilt. Of misschien begin je de avond wel graag met een glaasje Pineau. Deze zoete, verzwaarde wijn is rijk aan aroma’s van honing, gedroogd fruit en vijgen, en kan een groot publiek bekoren. Aan onder meer de Pineau zijn sulfieten toegevoegd. Dit zijn natuurlijke zouten die ervoor zorgen dat een wijn langer kan bewaren en soms ook wordt gebruikt als kleurstof. Sulfieten zijn niet schadelijk en komen ook niet in alle dranken voor. Neem een kijkje bij de specificaties die onder ieder product vermeld staan en kom meer te weten.

Zorg zelf voor het flessengeluk

Naast lekker, zijn alle dranken die Volatile verkoopt ook nog eens een lust voor het oog. De flessen zijn steeds voorzien van een unieke vorm of een uniek etiket en staan mooi in ieders barkast. Wanneer je bijvoorbeeld rode wijn wilt bestellen, zal er gevraagd worden naar welk adres ze deze mogen leveren. Zo kan je het pakket aan jevoordeur laten leveren, op je werk of aan het adres van een vriend die je graag een goede fles wijn wil schenken.

https://volatilewines.com/