Wie is Wie
Image default
Eten en drinken

Lekkere malse spareribs bestellen voor thuis

Normaal ga je voor spareribs naar een restaurant. En wie heeft nog niet all you can eat spareribs gegeten? Maar hoe fijn is het nu om spareribs te bestellen en hier thuis van te genieten. Je kunt ze bij Beef&Steak gewoon online bestellen. Je kunt ze nu dus ook gewoon thuis onbeperkt eten. Natuurlijk is er veel keuze in spareribs. Mensen die er echt van houden, weten ondertussen wel wat ze willen. Je kunt natuurlijk wel altijd weer iets nieuws proberen.

Welke spareribs kan ik bestellen?

Bij Beef&Steak kun je verschillende soorten bestellen. Je kunt je favoriete sparerib bestellen of eens wat nieuws proberen. Enkele spareribs die ze hebben zijn:

  • St. Louis buikspareribs
  • Hollandse spareribs
  • Iberico
  • Sweet smoked
  • Livar

En natuurlijk nog meer. Je kunt ze ook in verschillende hoeveelheden bestellen, tot wel 10 kilogram! Als je toch niet kunt kiezen, dan heeft Beef&Steak ook een starterskit samengesteld!

Je kunt ze ook zelf klaarmaken!

Wil je liever zelf alle aandacht schenken aan de bereiding van de perfecte spareribs? Dan kun je ze hier nog steeds bestellen. Ze hebben er zelfs speciale pakketten voor, zoals de Sparerib Kit “Hot”. Hiermee maak je de spareribs gewoon thuis. Hoe doe je dat? Het pakket is allereerst helemaal compleet, inclusief benodigdheden. Een sparerib is natuurlijk het lekkerst als je deze slow cooked. Zet de over op 140 graden en laat het op de barbecue of oven voor zo’n 3 of 4 uur. Je kunt het controleren om eens te kijken of het naar wens is. Natuurlijk kun je het ook heerlijk marineren.

Wereldwijd geliefd vlees

Spareribs worden over de hele wereld gegeten. Het is een vleesgerecht van geroosterd vlees aan varkensribben. Vaak komen ze van onder de maag, borst en achter de schouders. En zoals iedereen wel weet, horen ze gewoon met de vingers gegeten te worden. De plakkerige bende nemen we dan voor lief.