Wie is Wie
Image default
Bedrijven

De professionele schilderij ophangsystemen van alle-ophangsystemen.nl

Foto’s en schilderijen komen nog meer tot leven als ze op groot formaat zijn uitgeprint en een mooi plekje krijgen in de woon- of slaapkamer. Met behulp van de professionele opvangsystemen kunt u een verpletterende indruk achterlaten bij uw bezoekers.

Niet langer gaten in de muur

Alle Ophangsystemen is een webshop gespecialiseerd in ophangsystemen voor schilderijen, posters, fotolijsten en andere kunstwerken. Met een schilderij ophangsysteem kan een schilderij veilig en flexibel opgehangen worden, zonder dat er gaten geboord hoeven te worden in het zichtbare gedeelte van de muur. Hierdoor is het heel eenvoudig om een wanddecoratie voor de muur op te hangen, te verplaatsen, verstellen of weer te verwijderen.

Kijk voor meer informatie over handige schilderij ophangsystemen op http://alle-ophangsystemen.nl/content/15-schilderij-ophangsysteem

Wat is een ophangsysteem precies?

Een ophangsysteem bestaat uit een ophangrail aan het plafond of bovenaan de wand, waarmee met koorden en haken heel eenvoudig een wandversiering (bijvoorbeeld een schilderij) op te hangen is.

Een ophangsysteem geeft u de volgende voordelen:

  • Geen spijkers in de muur, dus geen lelijke schade aan de muur
  • Hoog draagvermogen, dus ook voor zwaardere werken
  • Eenvoudig een wandversiering ophangen
  • Eenvoudig een wandversiering verplaatsen
  • Eenvoudig een wandversiering verwijderen
  • Optioneel met verlichtingvoor extra sfeer

Het ophangsysteem wordt dus slechts éénmalig bevestigd en u kunt daardoor onbeperkt uw muren netjes aankleden en dat met een zeer professionele uitstraling.

Professioneel voor u gemonteerd

Zelfs het monteren hoeft u niet zelf te doen! Het is vrij eenvoudig te installeren maar als u hier geen tijd voor heeft kan onze vakkundige montage service het binnen een mum van tijd installeren. Zonder overlast.

Garantie en levensduur

Alleen bij ons krijgt u 5 jaar garantie indien er fabricagefouten aanwezig zijn in uw ophangsysteem. Lang genoeg dus om zeker te zijn dat het systeem goed werkt.

 

 

 

http://alle-ophangsystemen.nl/