Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Veroudering onzichtbaar maken

Rimpels zijn een gevolg van een natuurlijk verouderingsproces van uw huid, maar wat zijn rimpels eigenlijk? Rimpels zijn een onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces en worden in het eerste stadium zichtbaar wanneer u lacht of fronst en in een later stadium zullen ze permanent aanwezig zijn, dus ook als u niet lacht of fronst. Daarnaast kunnen rimpels ook ontstaan door zonlicht, het roken en verschillende gezondheidsproblemen.

Tegenwoordig houden veel mensen zich meer bezig met het uiterlijk en daar kan ouder worden natuurlijk geen onderdeel van zijn. Wanneer u de rimpels tegen wilt gaan zijn er verschillende mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. Om er zo snel mogelijk weer jong uit te zien kunnen botox fillers een goede mogelijkheid zijn. Door deze fillers krijgt u minder groeven en rimpels, maar deze fillers kunt u ook gebruiken voor bijvoorbeeld vollere lippen en vollere contouren.  

De fillers die gebruikt worden bestaan uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt in het bindweefsel en in de huid. De hoeveelheid hyaluronzuur in uw lichaam zal naarmate de leeftijd toeneemt, langzaam afnemen. Wanneer het hyaluronzuur aangevuld zal worden door middel van verschillende botox injecties, zal er een kussentje ontstaand dat zal werken als een ondersteuning voor de huid, waardoor het volume en de elasticiteit zal worden hersteld.

Het is ook goed om te weten hoe de behandeling van het toedienen van filters in zijn werk gaat. Er zal eerst een persoonlijk gesprek plaatsvinden om te weten te komen wat de wensen zijn van de patiënt. Vervolgens zal er gekeken worden naar de verschillende mogelijkheden en zal er een passend plan worden opgesteld. Hierdoor is er een goed beeld van wat de patiënt zou kunnen verwachten. Voor de veiligheid zal de arts het te behandelen gebied zorgvuldig desinfecteren waarna vervolgens met een dunne naald het gebied behandeld zal worden. De behandeling zal een aantal minuten in beslag nemen, maar het resultaat mag er daarna wel zijn.

http://faceland.nl