Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Lockerkasten voor elke toepassing

Het is in veel gevallen erg handig als mensen hun (waardevolle)eigendommen kunnen opbergen in een kluis, of wel “locker”. Er zijn dan ook overal lockerkasten terug te zien. Ze worden gebruikt in sportscholen, zwembaden, scholen, museums, uitgaansgelegenheden, warenhuizen en andere gelegenheden waar het onhandig of onwenselijk is als mensen al hun spullen mee naar binnen nemen. Als u voor u een bedrijf, school of andere gelegenheid op zoek bent naar lockerkasten, dan kunt u hiervoor terecht bij locker.nl. Wij hebben alle soorten en maten lockers voor u klaar staan.

Bij Locker.nl kunt u terecht voor lockers van verschillende afmetingen en u heeft de keuze uit diverse soorten sloten. Welke lockers u nodig heeft, hangt af van de gebruiksdoeleinden. Welke spullen moeten in de locker passen? Wordt de locker langere tijd door dezelfde persoon gebruikt, of juist steeds door iemand anders? Is het handig als mensen een sleutel hebben, of is een cijferslot of een slot waar een muntje in moet een betere optie? Aan de hand van deze factoren kan de grootte van de kluis en het soort slot worden bepaald. Ook voor lockerkasten op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden altijd een passende oplossing voor u.

Schoolkluisjes

Op scholen zijn kluisjes voor de leerlingen onmisbaar om spullen op te kunnen bergen die ze dagelijks nodig hebben. Ze kunnen er bijvoorbeeld hun schoolboeken in doen, zodat ze deze niet elke dag heen en weer hoeven te dragen van school naar huis en weer terug. Bij locker.nl kunt u natuurlijk  terecht voor schoolkluisjes in verschillende formaten. Deze zijn ook weer verkrijgbaar met verschillende sloten en er kan zelfs worden gekozen voor extra stevige kluisjes, die bestand zijn tegen trappen en dergelijke. Neem een kijkje op onze website voor meer soorten lockers en aanvullende informatie.

http://locker.nl/