Wie is Wie
Image default
Bedrijven

De klok is weer één uur vooruit gegaan

Afgelopen maart is de klok weer één uur vooruit gegaan. De zomertijd is dus weer begonnen. Dat betekent dat we weer langer buiten van het weer kunnen genieten. Veel mensen beginnen nu ook weer met het klaarmaken van hun tuin. De stoelen en tafels worden weer naar buiten gehaald en eens goed afgeveegd met wat sop.

Ook de tuin kan na de herfst- en wintermaanden weer een opknapbeurt gebruiken. Dat veel mensen gaan tuinieren zie je ook terug aan de drukte bij de vele bouwmarkten en tuincentra. Wanneer mensen daar zijn, worden ze ook getriggerd door andere producten die er te koop zijn. Met warm weer kopen veel mensen al snel een intex easy set zwembad. Dit is lekker verkoelend met het warme weer en is niet moeilijk om op te zetten.

Een intex easy set zwembad in de tuin plaatsen

Wanneer je voor een intex easy set zwembad in de tuin gaat, zul je wel voldoende plek moeten hebben. Ook is het belangrijk om een zachte ondergrond te hebben. Hier mogen geen scherpe voorwerpen op liggen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er een scheur ontstaat in het intex easy set zwembad.

Intex easy set zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om een rond, vierkant of rechthoekig zwembad te kopen. Houd er rekening mee wat in jouw tuin past, zowel qua vorm als afmetingen.

Het zwembad schoon houden

Natuurlijk is het belangrijk om het intex easy set zwembad zo schoon mogelijk te houden. Dit kun je op verschillende manieren doen. Het belangrijkste is toch wel het hebben van een waterfilter en pomp. Deze kun je elke dag aanzetten zodat alle rotzooi uit het zwembad gefilterd wordt. Daarnaast kun je om de zoveel tijd een klein chloortabletje in het zwembad doen. Dit zorgt ervoor dat bacteriën gedood worden. Naast dit alles is het slim om een zwembaddoek te kopen. Deze kun je over het zwembad spannen zodat er geen bladeren en dieren in kunnen landen.

https://intexplezier.be/intex-above-ground-swimming-pools-zwembaden-bovengronds-piscine-hors-sol/intex-easy-set-pools-zwembaden.html