Wie is Wie
Image default
Bedrijven

De beste telefoon gadgets

De laatste jaren zijn smartphones een heel belangrijk onderdeel van ons leven geworden omdat het echte Zwitserse zakmessen zijn. Door de voortdurende verbetering van de softwarekwaliteit en de verbetering van hardwarefuncties, zijn het belangrijke hulpmiddelen geworden voor het werk en de vrije tijd van veel mensen. De kinderen spelen buiten en maken een foto. Je ontvangt een e-mail van je werk, vind en antwoord snel.

Dergelijke belangrijke apparatuur moet naar behoren worden beschermd. Een van de grootste vijanden van smartphones is het harde en wrede oppervlak van de aarde. Net zoals Corning stevig Gorilla Glass gebruikt, zal het scherm van de telefoon waarschijnlijk breken als het een hard oppervlak raakt. Zeker nu steeds meer mobiele telefoons glas terugbrengen, wordt bescherming erg belangrijk. Valschade (zoals waterschade) is een van de zaken die de garantie die bij de telefoon geleverd wordt nooit kan dekken.

Er is een enorme markt voor accessoires en diensten om mobiele telefoons te beschermen. Je hebt diverse beschermhoezen, screenprotectors en verzekeringen op maat die specifiek het herstel van valschade dekken. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden en zijn er oplossingen voor elk type gebruiker. Wat u nodig heeft, hangt af van uw specifieke situatie, maar in veel gevallen is dit een combinatie van bovenstaande. Het hangt ook in grote mate af van uw persoonlijke voorkeuren en hoe onhandig u bent. Maar houd er rekening mee dat zelfs het handigste Harry-ongeluk heel snel kan gebeuren.

We beoordelen elke beschermingsmethode altijd om gebruiksgemak en effectieve bescherming te garanderen. Deze scores zijn slechts een indicatie op basis van onze ervaring. We hebben verschillende opties besproken. Ten slotte introduceren we ook waar u op moet letten bij verzekering en onderhoud.

Hoesjes enhuiden

Het scherm is natuurlijk een zeer belangrijke beschermingsfactor, want in veel gevallen kun je, afhankelijk van de ernst van de val, geen gebruik meer maken van een smartphone met een kapot scherm. Daarnaast is de gebroken glazen achterkant niet leuk, en als de telefoon een verhoogde camera aan de achterkant heeft, is deze ook kwetsbaar voor aanvallen. Kortom, het belang van zij- en achterbescherming kan niet worden onderschat. Daarom is een telefoonhoesje van hoge kwaliteit erg handig om dit te voorkomen.

https://www.telefoonhoesje.nl/