Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Tips voor een mooie egale huid

Tips voor een mooie egale huid

Heb jij er ook niet veel voor over om een mooie en egale huid te krijgen? Wij gaan jou in de komende 5 minuten een heel eenvoudige manier leren hoe de huid vrijwel vlekkeloos en egaal te krijgen in ongeveer 4 a 5 weken.

Vrouwen verbergen ale vele tientallen jaren hun imperfecties:

Als vrouw wil je natuurlijk een mooie en gezonde huid. Pigmentvlekken en andere imperfecties zijn hier eigenlijk ook onderdeel van. Toch streeft de vrouw er al tientallen jaren na om deze foutjes te verbergen. Tot voorkomt werd dit met make-up en foundation gedaan. Vandaag de dag kan je de donkere vlekken op de huid op een natuurlijke manier laten verdwijnen. 

Voordelen aan een mooiere vlekloze huid:

  1.  Je wordt als vrouw meer gezien en benaderd wanneer je een mooie en gezonde huid hebt.
  2.  Uit onderzoek is gebleken dat je ook beter in je vriendinnen groep ligt wanneer je huid er beter dan gemiddeld uitziet.
  3.  Een gezonde huid zonder allerlei vlekjes geeft je meer kans op een goede baan.
  4.  Met een mooi huid, krijg je ook sneller de aandacht van de mooie mannen.
  5.  Je wordt sneller als sociaal en vriendelijk gezien en behandeld.

Minder make-up is de trend van 2016:

Anno 2016 is het advies om de hoeveelheid make-up te verminderen. Maar toch worden de vrouwen steeds mooier qua skintone. Hoe kan dit toch?

Pigmentvlekken en imperfecties verminderen met een crème: Vandaag de dag kan je middels een pigment verlichtende crème allerlei soorten donker pigment op het gezicht, hals, armen en benen binnen 5 weken aanzienlijk  lichter maken. Je smeert de huidcreme twee maal daags op en blijft dit herhalen tot je helemaal tevreden bent.

Skinlight is een natuurlijk product wat pigmentvlekken op de huid week na week lichter maakt. De crème is PH neutraal en bovendien zonder parfum. Mede door deze aspecten is het absoluut een aanrader voor alle huidtypen.

 

Bedankt voor het lezen van “Tips voor een mooie egale huid

http://www.skinlight.nl