Wie is Wie
Image default
Mode en Kleding

Leren rugzakken voor meisjes

Meisjes zijn echte rugzakfans en gebruiken een leren rugzak als slimme allrounder op school, bij het ontmoeten van vrienden, bij het winkelen of op reis. Rugzakken zijn gemakkelijk op de rug en bergen een dienblad, make-up tas, boek of kampeeruitrusting op. Bijzonder trendy: meisjesrugzakken van soepel leder. Leren rugzakken (zo worden ook leren rugzakken genoemd) zijn robuust, trendy en nobel.

Veel modellen van kunststof worden na korte tijd lelijk. Een leren meisjesrugzak met gebruikssporen is daarentegen een trendy item met een individueel tintje. Meisjesrugzakken zijn praktische metgezellen in eersteklas kwaliteit – of het nu gaat om de weg naar school, een uitstapje naar de stad of een uitstapje naar het platteland.

De leren rugzak voor meisjes biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals een bril, mobiele telefoon, boeken, notebooks, tablet of laptop. De leren rugzak voor meisjes is min of meer de comfortabelere tegenhanger van de jonge leren handtas of de gewone boekentas, die meestal wat beperkt in volume zijn. Bovendien is een van de onderscheidende kenmerken van de handtas de meer variabele draagmogelijkheid over handvatten of over 2 schouders, zodat hij zelfs bij een volledig lederen rugzak nog comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden en zijn ook volledig ongeschikt voor school.

Het leer dat in veel meisjesrugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak binnenin droog en zorgt voor relatief constante temperaturen in de rugzak gedurende een relatief lange tijd. Dus de laptop wordt niet warm of de chocolade wordt niet te zacht voor tussendoor, als het buiten warm zou worden.