Wie is Wie
Image default
Mode en Kleding

Verhuizing in Torhout

Scalini is sinds kort verhuisd naar een nieuw pand. Zie: Hln opening fashionstore. Het is erg succesvol omdat het kleding aanbied waar elke vrouw wel wat tussen kan vinden. Het nieuwe pand geeft hun weer veel ruimte om te blijven groeien en uitbreiden.

 

Verkoop van bekende merken

Ze staan erom bekend dat ze veel verschillende merken verkopen. Een van deze merken is bijvoorbeeld het merk Ted Baker, dit is een merk die bekend staat om de luxe uitstraling.

Het is een bekend merk uit Glasglow die al sinds 1987 bestaat. Na de opening in Glasglow werden er al snel meerdere vestigingen geopend in Manchester en Nottingham. Zodoende heeft het zich steeds meer verspreidt en inmiddels is het een zeer bekend merk die wereldwijd verkocht wordt.

 

Nieuwe locatie van Scalini

Bij hun nieuwe locatie is er ook een stuk meer parkeer ruimte beschikbaar. Dit is erg belangrijk omdat dit voorheen toch een probleem vormde voor de klanten van Scalini. Het verhuizen naar de nieuwe vestiging heeft dus meerdere pluspunten tegenover de oude locatie. Sindskort is de kledijzaak Scalini verhuisd naar een veel groter pand dan voorheen. Scalini is een winkel die zich richt op kleding voor dames en het meer dan 75 merken op voorraad.

Het is dus een zeer wijs besluit geweest om te verhuizen naar een nieuw pand. Met dit nieuwe pand kunnen ze weer verder groeien en nog meer mensen blij maken met het aanbieden van kledij in TorHout.

 

 

 

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-torhout/scalini-heropent-vier-keer-zo-groot-a2615740/