Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Landelijke houten wandlamp Livvy

Beschrijving

Deze lamp genaamd Livvy past eigenlijk wel in elk interieur. Deze lamp benadrukt het landelijke gevoel op een prettige manier, echter past deze lamp perfect in een industrieel interieur. Wat deze lamp speciaal maakt is zijn stoere uiterlijk! Ondanks dat deze lamp in elk huis past is hij ook zeer praktisch deze lamp heeft een schaarmechanisme waardoor je hem ook naar je toe kunt trekken, zeer handig bij het lezen van een boek etc. Wat ik zelf ook leuk vind bij deze lamp is dat het draad zeer creatief is weg gewerkt met een zwart wit gestreept hoesje, ook dit maakt deze lamp zeer leuk!

 

Specificaties

Deze lamp heeft een e14 fitting dus alle lampen tot 40w. passen erop! De breedte van Livvy is 20 cm, de hoogte 34 cm en de diepte (hoe ver u hem naar u toe kunt trekken) is 40 tot 80 cm. De kleuren zijn bruin en wit zelf kunt u het bruine hout in elke kleur verven. Het materiaal wat er voor gebruikt is is hout en metaal. En tenslotte kunt u hem aan en uit zetten met een snoerschakelaar.

 

Recensie

Ik zelf vind dit een van de leukste lampen die ik ken en dat komt vooral door zijn stoere uitstraling en omdat het niet uitmaakt waar hij hangt omdat hij overal leuk staat. Verder vind ik dat deze lamp goed stevig is en niet snel kapot gaat. Ook vind ik de prijs goed tegenover wat u krijgt. De service van de site die ik net al even had vermeld vind ik ook zeer fijn. Gratis verzendkosten is al een groot pluspunt waar meer mensen het mee eens zullen zijn. Wanneer de lamp op voorraad is zult u hem binnen 1-2 werkdagen ontvangen maar u kunt ook een specifiek tijdstip doorgeven en dan wordt het op dat moment afgeleverd. Kortom top site en een gave stoere wandlamp als u het mij vraagt. 

 

Betaling

U kunt deze lamp op verschillende manieren afrekenen, u kunt betalen met iDeal (zeer betrouwbaar). Aan de Belgische klant is ook gedacht, dus als u in België woont kunt u afrekenen met Mistercash, vind u beide deze dingen niet prettig of is er een andere reden is er nog een manier! U kunt ook achteraf betalen, binnen 14 dagen. U heeft ook nog 14 dagen de tijd om hem te retourneren mocht het niet bevallen, ook dit is gratis.

http://www.wandlampen-expert.nl/product/landelijke-wandlamp-livvy/