Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Houten ramen voor de zelfplaatser

Ramen kosten best wat geld, maar je kan moeilijk beginnen zonder natuurlijk. Toch kan je als je goed rondkijkt best wel zaakjes doen. Ben je handig en wil je je houten ramen zelf plaatsen, dan is raamwinkel.be zeker al het perfecte adres voor je ramen.

Raamwinkel.be richt zich specifiek op de doe-het-zelver. Ben je een beetje handig of leergierig, dan bespaar je heel wat geld. Raamwinkel.be biedt immers kwalitatieve houten ramen aan fabrieksprijzen aan. Aangezien we onze ramen en deuren rechtstreeks aankopen van de fabrikant, kan jij heel wat euro’s besparen. Met 15 jaar garantie op alle type ramen hoef je je ook over de kwaliteit geen zorgen te maken, die is perfect.

 

Belgische kwaliteitsramen aan fabrieksprijzen

De ramen mogen dan goedkoop zijn, je hebt immers al een houten raam vanaf 68 euro, dat wil niet zeggen dat ze niet kwalitatief zijn. Raamwinkel.be werkt samen met de Belgische fabrikant EMAC, die al heel wat jaren garant staat voor kwaliteit.

Ben je toch niet helemaal zeker en wil je je ramen niet online aankopen, dan kan je terecht in één van de drie toonzalen verspreid over Vlaanderen en Wallonië, waar je de ramen in werkelijkheid kan ontdekken en advies kan krijgen van onze specialisten.

 

Leer zelf je houten ramen te plaatsen

Ok, in principe pik je je houten ramen zelf op bij raamwinkel.be en ga je er zelf mee aan de slag, maar dat wil niet zeggen dat ze je aan je lot overlaten. Op de site vind je heel handige instructievideo’s en handleidingen. In een mum van tijd ben je een volleerde klusser en plaats je je houten ramen als een professional. Vind je dat niet voldoende, dan geven ze bij raamwinkel.be ook cursussen en opleidingen. Op die manier bespaar je niet alleen tot 50% op je houten ramen, je kan ook vrienden en familie uit de nood helpen. Leuk toch?

 

Kies voor betaalbare kwaliteit

Ben je op zoek naar betaalbare houten ramen, zonder dat in te boeten aan kwaliteit, dan is er één adres: raamwinkel.be. Niet alleen geniet je er van de beste service, ze leveren ook topkwaliteit. Weet dat als je zelf niet zo handig bent, je ook het werk aan de medewerkers van raamwinkel.be kunt overlaten tegen een kleine meerprijs. 

Vraag vandaag nog online je offerte aan en vergelijk ze gerust met andere leveranciers. De prijs zal heel wat goedkoper uitvallen, terwijl je je houten ramen toch bij een online specialist haalt. Doe wat heel wat klanten je al hebben voorgedaan en bestel je houten ramen bij raamwinkel.be. De beste en voordeligste keuze voor al je ramen.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen