Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Boek altijd uw luchthaven parkeerplaats vooraf om geld te besparen

Hoe u geld kunt besparen op parkeren bij een luchthaven

Tenzij u veel geld wild betalen, moet u nooit zomaar opdagen bij een luchthaven parkeergarage zonder vooraf uw parkeerplaats voor uw reis periode te boeken. Een goedkope oplossing is www.eazzypark.nl voor parkeren nabij het vliegveld van Eindhoven is dat zeker een aanrader!

Waarom zou ik overwegen om vooraf een luchthaven parkeerplaats te boeken?

  • Om geld te besparen – vooraf gereserveerde prijzen kunnen grote kortingen hebben vergeleken met gewoon bij een luchthaven parkeerplaats aankomen. U kunt tot wel 60% op de parkeerkosten van uw auto besparen, in tegenstelling met het dagelijkse tarief.
  • Om tijd te besparen – Het is niet nodig om in de rij staan om voor uw parkeerplaats te betalen bij uw terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Plus, met de Meet & Greet-opties, kunt u nog meer tijd besparen door direct naar de terminal te gaan en uw auto wordt voor u geparkeerd.
  • Om uw parkeerplaats te garanderen – als u vooraf uw parkeerplaats heeft gereserveerd, word uw plek gegarandeerd en op piekmomenten, kunnen luchthaven parkeerplaatsen erg druk zijn. 

Er zijn veel verschillende soorten parkeerplaatsen beschikbaar & niet alle soorten zijn beschikbaar op alle luchthavens. Zodra je eenmaal goedkoopste prijs hebt gevonden hoeft dit niet te betekenen dat het de beste optie voor u is. Hier is een korte gids voor wat keuzes meestal zijn:

Parkeergelegenheid op eigen terrein (On-site)

Dit is de naam gegeven aan parkeergarages geëxploiteerd door de British Airports Authority (BAA). Het betekent in feite dat de parkeerplaats op BAA land is, maar af en toe ‘off-site’ parkeergarages kunnen dichter bij het terminal gebouw zijn.

Parkeergelegenheid op ander terrein (Off-site)

Gewoon elke parkeerplaats die geen deel uitmaakt van het luchthaven complex. Met andere woorden: dit is de naam die aan de (goedkopere) parkeerplaatsen worden gegeven, die worden aangedreven door andere bedrijven, die op regelmatige vervoer (transfer) naar het terminal gebouw liggen. De beste hiervan zijn net zo snel en handig als “on-site”, soms zelfs meer!

 Airparks

Airparks bieden lage kosten luchthaven parkeerplaatsen. Het bevorderen van een focus op waarde creatie en een uitstekende klantenservice betekent dat terugkerende klanten een sterke business voor Airparks zijn die hun reputatie grotendeels door middel van mond tot mond reclame verspreiden, het aanbieden van vriendelijk personeel en efficiënte service.

 Lokale parkeergarages

Af en toe bieden kleine bedrijven met extra land hun eigen vliegveld parkeerdiensten & proberen om een lagere prijs aan te bieden dan de reguliere competitie. Aan de andere kant, kunnen zij over het algemeen niet hetzelfde niveau van veiligheid aanbieden; bijna alle luchthaven parkeergarages hebben 24 uur CCTV en bewaker patrouilles, terwijl de lokale diensten minder veilig kunnen zijn en de beschikbaarheid is beperkt, dus controleer dit eerst en weeg deze nadelen af tegen de prijs als u dit overweegt.

 Als je een reis gaat maken en je vliegt van op Eindhoven Airport wordt aanbevolen te parkeren bij http://eazzypark.nl