Wie is Wie
Image default
Banen en opleidingen

Hotelreceptionist

Hotelreceptionist

Functie

Voor een zeer elegant hotel in Brugge zoeken we een dynamische en gemotiveerde collega om het receptieteam te versterken.

Als receptioniste ben je het gezicht van het hotel. Met uw professionele kennis, voldoende probleemoplossende vaardigheden en aangeboren talent in het omgaan met mensen, zullen gasten genieten van een onvergetelijk verblijf!

Tot uw verantwoordelijkheden behoren het verwelkomen en informeren van gasten bij de receptie of aan de telefoon, het verstrekken van informatie over de omgeving, faciliteiten, enz.

Daarnaast kunt u eenvoudige administratieve taken uitvoeren, zoals het accepteren en verwerken van reserveringen, het voorbereiden van gasten op aankomst en vertrek, het controleren van betalingen, enz.

Aanbod

– Vast tijdelijk werk, deeltijdwerk (minimaal 3 dagen per week is ook mogelijk)

-Aantrekkelijk salaris

-Mooie, elegante en prettige werkomgeving in hartje Brugge

Jouw profiel

– Vanwege de ervaring in deze functie kun je beter een bachelordiploma in hospitality management of gelijkwaardig behalen

Makkelijk in de omgang, vloeiend in Nederlands, Frans en Engels. Duits kennen is erg belangrijk

-U bent klantvriendelijk en stressbestendig

-U bent flexibel en kunt werken in het ploegensysteem (7-15u, 15-23u, 16-24u)

-Weekendwerk is onderdeel van je werk (1 van de 3 weekends is thuis)

Registreer, classificeer, stempel brieven, controleer de toegang en beweging van personeel binnen organisaties, locaties en locaties, coördineer teamactiviteiten, verwelkom personeel en identificeer hun problemen, accepteer oproepen die worden doorgestuurd naar de verzoekende gesprekspartner om berichten op te nemen, te kopiëren, Bezoekersclassificatie, typen, lay-out verzorgen, … documenten, billboards, informatie en bedrijfspromotie,Personeel informeren en doorverwijzen of doorverwijzen naar de gevraagde gesprekspartner, dienst of locatie, raadplegen op de computer, gegevens invoeren of bijwerken (aanmaken van badges, registratie in registers, telefonische rapporten, enz.), Gesprekspartners voorzien van administratie En advies om te helpen bij alledaagse aspecten

Professor Bach Communicatie Management-Bedrijfscommunicatie, Master i / h Management, Professor. Bach Hotel Management

https://www.jobinhoreca.com/job/q/hotel-receptie.html