Wie is Wie
Image default
Woningen

Een Grohe keukenkraan voor in je prachtige keuken

 

De Grohe keukenkranen hebben een grote populariteit en worden daarom bij vrijwel alle bouwmarkten en via vele online webshops te koop aangeboden. Met de aankoop van deze keukenkraan verzekerd u zich de komende jaren van een mooie designkraan, waar u veel plezier aan zult beleven. De installatie kunt u laten uitvoeren, maar is ook prima zelf uit te voeren.

Waarom een Grohe keukenkraan?

Maar waarom zou je een keukenkraan Grohe kopen, als er nog zoveel andere merken zijn? Allereerst levert Grohe een garantie aan de klant van twee jaar. En indien het product wordt geregistreerd, verlengt dit de garantie naar drie jaar! Daarnaast staat Grohe bekend om haar zeer degelijke en gebruiksvriendelijke kranen. Zij streven naar vooruitgang en proberen de markt constant voor te blijven. Grohe probeert voorop te lopen in de markt en heeft daarom een vooruitstrevend en breed assortiment. De Grohe Red is hier een mooi voorbeeld van. Deze kraan levert heet water, koud water en bruisend water met een druk op de knop. En dat met slechts een zeer kleine tank in het kastje onder de wasbak.

Iedereen kent wel iemand met een Grohe keukenkraan. Ze vallen op in de mooiste keuken door hun elegante en strakke designs. Ze staan voor degelijkheid en langdurige kwaliteit. Maar waarom zijn de keukenkranen zo geliefd? En wat haal je in huis met een Grohe keukenkraan?

Wie is Grohe?

Grohe is een Duits bedrijf, opgericht in 1936. Als zoon van Hans Grohe start Friedrich Grohe het bedrijf op in het Duitse Hemer. Vanaf het begin hebben zij zich gericht op badkamerkranen. In het verloop van de jaren is het werkveld steeds verder uitgebreid. Op dit moment is Grohe een van de grootste kranen producent van Europa. En iedereen die een keukenkraan Grohe ziet weet dat je met Grohe een kraan in huis haalt om jarenlang plezier van te hebben.https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan