Wie is Wie
Image default
Woningen

Geniet van een snelle verkoop met behulp van een vastgoedstylist

Een woning of appartement verkopen, het vraagt om een specifieke aanpak. Niet alleen de ligging, vraagprijs en huidige staat zijn belangrijk. Een interieur dat potentiële kopers aanspreekt en waar ze zich in thuis voelen, kan de verkoop tot 7 keer sneller laten verlopen. Meer bezoekers lokken die eventueel een interessant bod plaatsen, dat klinkt als een taak voor een vastgoedstylist van IntraStijl. Lees snel verder en ontdek waarom ook u een professionele vastgoedstylist moet inschakelen.

Zo zet u de pluspunten van uw pand in de kijker

Interieurvormgeving is niet zomaar de specialisatie van een vastgoedstylist. Uw charismatische woning in de kijker zetten? Met behulp van een gedetailleerd stappenplan gaat u alvast zelf aan de slag om theorie om te zetten in praktijk. Zo heeft u volledige vrijheid qua planning en aanpak. Als volgende stap is het mogelijk om in samenspraak met de vastgoedstylist kwaliteitsvolle meubelen (zowel echte als kartonnen exemplaren) te huren voor een afgesproken periode die u het best uitkomt. Het is mogelijk om slechts één leefruimte in de kijker te zetten als u dit de beste aanpak lijkt. Natuurlijk kan u altijd rekenen op eerlijk advies van de vastgoedstylist. Inboedelverzekering maakt ongetwijfeld deel uit van de samenwerking met IntraStijl.

Plan een gesprek in met een professional

U wil natuurlijk een onvergetelijke indruk achterlaten op potentiële kopers. Kan u wel wat hulp gebruiken met uw pand verkoopklaar te maken? De expertise van een vastgoedstylist kan het verschil maken in de verkoop van uw woning of appartement. Of u nu voor een beknopte of uitgebreide samenwerking kiest, de medewerkers van IntraStijl weten perfect wat ze doen. Sta versteld van hun aanpak en leg meteen een afspraak vast met een vastgoedstylist. U kunt ze eenvoudig bereiken via telefoon of via e-mail. Geen enkele verkoop van een pand is een onmogelijke opdracht voor een vastgoedstylist!

https://www.intrastijl.be/