Wie is Wie
Image default
Banen en opleidingen

Hoe ons IT-bureau werkt en waarom ze voor ons kiezen

recruitment consultant

Er zijn veel recruiters, weinig goede, maar slechts een paar professionals! Liefde voor wat je doet is de sleutel tot het succes van ons rekruteringsbureau

In alle stadia van de ontwikkeling van het bedrijf is rekrutering ongetwijfeld een van de belangrijkste succesfactoren. Het vinden van het juiste personeel duurt echter meestal lang, wat kan leiden tot verlies van potentiële winst. In de moderne realiteit is het vooral moeilijk om goede specialisten te vinden in de meest populaire IT- en digitale sferen.

Als u IT-personeel moet werven, hoeft u niet lang naar kandidaten te zoeken, neem gewoon contact op met ons bureau. We helpen je snel een medewerker te vinden met elk vaardigheidsniveau, van beginnersspecialisten tot TOP-management.

Wat zijn de voordelen van het werken met een IT-rekruteringsbedrijf

  • – zoeken naar geschikte sites voor het plaatsen van vacatures;
  • – lang wachten op sollicitaties van de juiste specialisten;
  • – Veel saaie en vruchteloze interviews afnemen.

Wanneer u onze hulp nodig heeft

Digitale bureaus, webstudio’s, startups en IT-integrators solliciteren bij ons. Basisvragen:

  • – zoek een programmeur met de nodige vaardigheden en hoge kwalificaties;
  • – zoek met spoed een vervanger voor een ervaren medewerker die het bedrijf heeft verlaten;
  • – een nieuwe afdeling creëren door de uitbreiding van de organisatie;
  • – verzamel een team voor een startup, waarvan de leden het meest geïnteresseerd zullen zijn in jouw ontwikkeling;
  • – een HR-afdeling in het bedrijf vanaf nul opbouwen

Voor bedrijven met verschillende werkvormen kunnen wij personeel selecteren, ook voor bedrijven die op afstand willen samenwerken, zonder dat er een medewerker op kantoor aanwezig hoeft te zijn.

Waarom is het de moeite waard om met ons samen te werken?

Ons wervingsbureau biedt niet alleen de mogelijkheid om snel IT- en digitale specialisten te vinden. We staan ​​klaar om de beste medewerkers te leveren en u kunt profiteren van vele belangrijke voordelen:

Een uitgebreide database met cv’s van specialisten.

Onze database bevat meer dan 100 duizend cv’s. Tegelijkertijd werken we het archief regelmatig bij en vullen we het aan met nieuwe kandidaten.

Snel werk.

Het hele proces, van het indienen van een aanvraag tot een offerte, neemt een minimum aan tijd in beslag. De gemiddelde sluitingsperiode van vacatures is 14 dagen, maar! het hangt allemaal af van de omstandigheden, vereisten en werkfasen binnen het bedrijf van de klant. Het werven van IT-personeel via een rekruteringsbureau versnelt het aanwerven.

Optimale prijzen.

We bieden gunstige servicekosten. Dankzij dit kunnen onze aanbiedingen worden gebruikt door zowel grote bedrijven als degenen die net zijn begonnen met werven en de hulp van ervaren specialisten nodig hebben.

Ruime werkervaring.

Ons bureau bestaat al meer dan 10 jaar en gedurende deze tijd hebben we veel bedrijven kunnen helpen bij het vinden van gekwalificeerd personeel.

Alle diensten worden uitsluitend verleend op basis van een opgemaakt contract en u kunt pas betalen nadat de vacature is gesloten. Daarnaast staan ​​we klaar om gunstige samenwerkingsvoorwaarden te bieden.

Kwaliteitsverzekering

We hebben vertrouwen in de betrouwbaarheid van de specialisten die we selecteren, met behulp van onze eigen cv-database en alleen moderne tools. Hierdoor staat ons bureau klaar om een ​​kwaliteitsgarantie te geven voor de selectie van specialisten.

Medewerkers worden uitsluitend geselecteerd op basis van uw wensen en de voorgestelde arbeidsomstandigheden. Als een gepensioneerde werknemer de proeftijd in het bedrijf echter niet kan doorstaan, zullen we hem niet alleen zo snel mogelijk vervangen, maar ook zonder bijbetaling.

Als u de beste IT- en digitale specialisten voor uw team wilt inhuren, neem dan gerust contact op met ons wervingsbureau, waar de beoordelingen voor zich spreken. Gebruik de handigste communicatiemethode. Onze specialist kan al uw vragen beantwoorden, evenals de details van de aanstaande aanvraag.

Neem contact met ons op voor het zoeken naar IT-personeel om de beste medewerkers voor uw team te vinden! We selecteren medewerkers voor digitale bureaus die in de topscores worden opgenomen, we weten hoe we het idee om met bedrijven te werken aan kandidaten moeten verkopen.

Jooble Indeed

https://www.globalrecruitment.info/