Wie is Wie
Image default
Winkelen

LED STRIPS, EEN VERVANGING VOOR BEPAALDE LED LAMPEN?

LED-strips zijn een soort van LED armatuur. Strips zijn meestal flexibel, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn voor diverse verlichtingsbehoeften. LED-lampen branden zeer koel en besparen op de energiekosten in vergelijking met hun tegenhangers, niet te vermelden dat ze jaren kunnen branden. Ze zenden ook een licht dat zeer zuiver en wit is, in is dichter bij natuurlijk zonlicht dan alle andere vervaardigde lichtbronnen. LED strips zijn in het algemeen beschikbaar in een reeks van feestelijke kleuren, waaronder rood, blauw, groen en oranje (RGB).

Hoewel sommige strips rigide zijn, zijn vele LED strip armaturen flexibel, zodat ze kunnen worden verpakt en aangepast worden aan een aantal voorwaarden. Veel mensen kiezen om hun auto’s te versieren met LED’s voor een speciaal effect. LED strips kunnen bijvoorbeeld worden gewikkeld rond de grill van een auto of geplaatst worden in het dashboard. Ze kunnen gemakkelijk worden bijgesneden, of verschillende strips kunnen aan elkaar worden gekoppeld, om dan te plaatsen in een bepaalde ruimte.

Je kan het uiterlijk, gevoel en sfeer creëren die u wilt. Of u op zoek bent naar het creëren van een levendige, heldere werkruimte of een verlichte romantisch eetruimte. Deze veelzijdige lampjes geven u onbegrensde mogelijkheden en kan u gebruiken als traditionele lichtbronnen. Daarnaast kunt u LED-STRIP verlichting gebruiken om licht te plaatsen waar traditionele lichtbronnen niet geschikt zijn.

Strip verlichting is zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren. Neem gewoon de strip uit de doos en plaats het waar u het wilt, zet hem vast met nietjes of clips en steek hem in, het is echt zo makkelijk. Ze zijn ook makkelijk uit te breiden, zodat u grote ruimtes kan dekken. Sluit de licht strengen aan elkaar, op vrijwel dezelfde manier als kerstverlichting aan elkaar worden geregen, en zo kan u de lengte maken die nodig is voor uw ruimte. LED strips zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en branden vele uren voordat ze uitgedoofd zijn. Bovendien kunnen deze lichten veilig gebruikt worden buitenhuis.

LED-lampen zijn ook een goede keuze voor onder kasten en in kasten te plaatsen. Toevoeging van omgevingslicht onder kasten creëert een warme gloed en sfeer die zal toevoegen aan een vriendelijke uitstraling van uw keuken. Het toevoegen van LED-verlichting in kasten helpt de donkere ruimtes te verlichten, zo vind je snel alles en gemakkelijk.

http://www.leds-depot.be/