Wie is Wie
Image default
Webdesign

Nieuwe website nodig?

De opkomst van het internet

In Europa, en vooral België en Nederland heeft een hoog percentage mensen een degelijke internet verbinding. Dus het internet is hier al even ingeburgerd. Iedereen kent het en gebruikt het ook vaak. Zoals je wel weet is Google de grootste zoekmachine.

Ondernemingen die de start van het internet gekend hebben en onmiddelijk een website hebben laten maken hebben al een streepje voor op ondernemingen die nog niet op het internet aanwezig zijn.

Echter wie 10 tot 15 jaar terug een website hebben laten maken, hebben nu mogelijk een verouderde website. Zoekopdrachten gebeuren meer en meer via smartphone, en verouderde websites zijn niet of slecht te zien op smartphone.

Nieuwe website laten maken

Dus tijd om een nieuwe website te laten maken? Eentje die responsive is en op maat van je onderneming. KMOwebdiensten.be maakt websites in samenspraak met de klant. De layout is op maat en gericht naar de juiste doelgroep. 

Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast naar het beeldscherm. Dus altijd goed te zien op desktop, laptop, tablet en smartphone. Een belangrijk gegeven toch wel, maar ook hier is de service van KMOwebdiensten.be uitstekend. We leveren websites 100% responsive. 

Webdesign Aalst

KMOwebdiensten.be is gevestigd in Aalst, maar met klanten uit Nederland, België en Frankrijk hebben we een groot bereik en kunnen we iedereen te woord staan. Is het niet persoonlijk, dan kan het telefonisch of via email. 

We plaatsen klantenreferenties op onze website. Zo kan je nagaan hoe andere klanten over onze diensten denken. We gaan voor niets minder dan een 100 % tevredenheids garantie.

Elke klant is belangrijk voor ons, van een kleine aanpassing tot een dynamische website. Bij KMOwebdiensten.be ben je zeker dat je vraag goed zal aankomen en verwerkt worden. We bieden een duurzame oplossing en denken mee met jouw wensen.

Een website maken is meer dan code en programmeren. Wij bieden een totaaloplossing voor elke ondernemer. Want een website moet je leven lang meegaan!

https://kmowebdiensten.be/diensten/website/