Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Braziliaanse hangstoel

Zoek direct een HANGSTOEL uit op onze site.

De Braziliaanse hangstoel is gemaakt van doek. De hangstoelen zijn beschikbaar in vele patronen en in talrijke kleuren. Maar ook unikleuren zijn gewoon beschikbaar.

Prijzen vergelijken

Belangrijk is het op de afmetingen te letten : lengte van de stok, breedte en lengte van het doek.  Een goedkope hangstoel is soms te klein en zit niet dan niet goed, Zorg er dus voor dat die voldoende ruim is.

Hangstoel ophangen

We hebben setjes beschikbaar voor het ophangen van de hangstoel, maar gewoon een stevige ijzeren ketting met karabijnhaken gaat ook  uitstekend. Altijd bij de doe hetzelfzaak advies inwinnen voor de juiste onderdelen.

Braziliaanse Hangstoel in elkaar zetten

 

De stoel bestaat uit drie onderdelen:

  1. Het draagkoord
  2. Houten spreidstok
  3. De hangstoel

Bevestig de hangstoel in de binnenste inkepingen van de spreidstok. Vervolgens het draagkoord in de buitenste inkepingen (zie afbeelding). Controleer of de touwen goed in de inkepingen zitten.

Gebruik

Onze hangmatstoelen gaan meer dan 10 jaar mee. Maar let op :

  • Niet buiten laten hangen bij slecht weer (regen, vorst, etc.).
  • Voorkom beschadigingen.
  • Hang de hangmatstoel niet op aan scherpe haken.

Wasinstructie

De Braziliaanse hangmatstoel kan gewassen worden in de wasmachine. Echter was de eerste keer op de hand. Zie ook het label. Meer info over onze hangstoelen. Bekijk ook de info over de Braziliaanse hangstoel op onze blog.

Levering volgende dag

Al onze producten zijn op voorraad. Dus na betaling voor 17.00 uur wordt altijd de eerstvolgende werk(zater)dag geleverd.

Hangmatten

Een hangstoel is natuurlijk ideaal in huis in de winter. Echter in de zomer is een hangmat ook fantastisch. Heerlijk een powernap doen in je Braziliaanse of Mexicaanse hangmat. Natuurlijk verkopen we deze ook. We zijn Europees de grootste verkoper van Mexicaanse hangmatten, maar hebben ook een uitgelezen verzameling Braziliaanse hangmatten.

Elke Mexicaanse hangmat is handgemaakt en daarom uniek. Daarom maken wij van elke hangmat apart een foto voor op onze site. We even wat werk, maar u weet precies wat u krijgt. Precies de hangmat die op de foto staat.

Kijk rustig een rond bij onze hangmatten. Woont u in de buurt van Groningen dan kunt U altijd op afspraak een prachtige hangmat of hangstoel komen uitzoeken en/of uitproberen.

 

http://www.icolori-hangmatten.nl/hangstoel-hangmatstoel/