Wie is Wie
Image default
Relatie

Trouwringen nog steeds symbool van liefde?

We zien over de hele wereld en vooral in Europa steeds minder ervoor kiezen om te trouwen. Al eeuwen zijn de trouwringen symbool van liefde geweest maar als er steeds minder koppels trouwen zijn de trouwringen dan nog wel een symbool voor liefde?

Oneindige ring

Trouwringen zijn een symbool voor de liefde over de hele wereld door de vorm ervan. Een ring heeft namelijk geen begin en geen einde. Dit is dan ook een symbolische teken voor liefde. Een liefde dat geen begin kent en ook geen einde. De ultieme symbool van liefde voor koppels. Toch trouwen er steeds minder koppen en worden er dus ook minder trouwringen verkocht.

De ultieme symbool van liefde

Vroeger trouwden mensen en kochten ze trouwringen omdat het zo hoorde. Koppels trouwden omdat het van hun verwacht werd. Dit is nu niet meer zo en wanneer koppels trouwen is het echt een bewuste keuze. Trouwen is nu een keuze die koppels na jaren samenwonen maken. Trouwen en de trouwringen zijn dan het ultieme symbool van hun liefde. Het is hun feest om te vieren dat ze al lang samen zijn en nog lang samen blijven. Een ring zonder begin en zonder einde zoals de trouwringen.

amexxi.nl/

123gold.nl/

diamondsbyme.nl/