Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Scooter bestellen online

De benzineprijzen gaan omhoog en omlaag, het autoverkeer staat vast. Misschien wordt het tijd voor een scooter. Je hoeft niet meer stad en land af te lopen op zoek naar een leuk model, een scooter bestellen online is heel makkelijk en veilig als je een betrouwbare dealer kiest. Hier zijn een aantal vragen die je moet stellen voor je de keuze van jouw nieuwe scooter maakt.

Hoe snel moet de scooter rijden?

Een snorscooter mag 25 km/u, een bromscooter mag 45 km/u. Als je korte ritten maakt zal dat niet veel verschil uitmaken, als je lange afstanden rijdt scheelt het wel degelijk.

Rijden op het fietspad of op de openbare weg?

Met een snorscooter moet je op het fietspad rijden, met een bromscooter rijd je op de openbare weg. In beide gevallen zijn er uitzonderingen, dat staat altijd aangegeven. Als je op een locatie woont met uitstekende fietspaden maar met druk autoverkeer kan een snorscooter de beste keuze zijn.

Rijden met een benzinemotor of elektrisch?

De meeste scooters rijden nog op benzine, maar daar komt snel verandering is. Je moet meer betalen voor een elektrische scooter, maar je kunt thuis de accu opladen en de de prijs per kilometer ligt een stuk lager. Motorisch zijn er minder onderdelen bij een elektrische scooter, daardoor kan er minder fout gaan. Elektrische scooters zijn daarnaast beter voor het milieu en ze maken minder geluid.

Koop je een nieuwe scooter of tweedehands?

Een tweedehands scooter bestellen online is niet aan te raden tenzij het bij een betrouwbare dealer is. Je kunt aan een foto niet zien of de motor in orde is. Je kunt ook overwegen een nieuwe budget scooter te kopen. Als je niet zoveel kilometers maakt kan een goedkoper merk uitkomst bieden. Ook daarbij geldt dat je het beste bij een specialist kunt kopen, omdat niet elke budget scooter van even hoge kwaliteit is.

Scooter bestellen online of op afbetaling?

Als je niet meteen het geld beschikbaar hebt voor een nieuwe scooter kun je kiezen voor een lease contract. In dat geval betaal je elke maand een paar tientjes. Het heet leasen maar in feite koop je de scooter op afbetaling, de scooter is jouw eigendom. Dat kan uitkomst bieden als je graag kiest voor een duurder model, of wanneer je liever de kosten over een langere periode spreidt. Informeer naar de mogelijkheden bij de dealer.

Een scooter bestellen online is nog nooit zo eenvoudig geweest. De keuze is heel groot, en de levering erg snel. Kijk zelf in de online winkel en zoek de scooter die bij jou past.

https://www.fastfuriousscooters.nl/2dehands-scooters/