Wie is Wie
Image default
Tweewielers

Leuke oorbellen de doulde dots

Versier jouw oren met leuke oorbellen. Als je online bestelt heb je niet alleen de grootste keuze, je betaalt er ook nog eens het minste voor! En als de oorbellen thuis toch niet zo mooi zijn als je dacht stuur je ze gewoon terug. Of draai ze om, heb jij al een paar double dots oorbellen in jouw collectie? Lees snel verder voor de laatste mode trends op het gebied van leuke oorbellen.

Statement oorbellen

Maak een statement met deze opvallende oorbellen! Deze collectie leuke oorbellen zijn groot, kleurrijk en vertellen een verhaal. Je kunt niet om deze designs heen, de één is nog extravaganter dan de andere. Het moeilijkste is een keuze te maken. Of koop gewoon meer statement oorbellen, om de prijs hoef je het niet te laten!

Opaal oorbellen

Opaal is een mooie mineraal op basis van kwarts. De natuursteen staat prachtig in een oorbel. Als je denkt dat opaal oorbellen duur zijn heb je het mis. Ondanks de hoge kwaliteit betaal je voor deze leuke oorbellen geen cent teveel. Voor minder dan tien euro kun je al een paar opaal oorbellen bestellen. Naarmate de stenen groter worden en de motieven meer detail bevatten gaat de prijs iets omhoog, en zelfs dan houd je geld over voor nog een paar leuke oorbellen zoals…

Oor manchet

Eigenlijk zijn deze leuke oorbellen helemaal geen bellen meer, het zijn oorsieraden met prachtige vormen en designs. Een leuk voordeel van oormanchetten is dat sommige modellen ook gedragen kunnen worden door dames zonder gaatjes. Met een oor manchet zul je absoluut aandacht trekken, je bent alvast gewaarschuwd. De leuke oorbellen zien er heel luxueus uit en zijn toch heel comfortabel om te dragen. Als jij zelfverzekerd bent en jezelf op een bijzondere wijze wilt presenteren zijn oor manchet oorbellen echt iets voor jou!

Double Dots oorbellen

Als het goed genoeg is voor zangeressen en actrices is het waarschijnlijk ook goed voor jou; double dots oorbellen. Dit zijn ontzettend leuke oorbellen omdat je ze op twee manieren kunt dragen. Aan elke zijde zit een oorbel, draai ze om en jouw complete look is anders. Vaak zijn double dots oorbellen ontworpen met een klein ontwerp aan de ene zijde en een grotere variant aan de andere zijde. Soms zijn beide zijdes echt compleet anders. Deze leuke oorbellen laten je variëren en transformeren wanneer jij er zin in hebt!

Je kunt nooit genoeg leuke oorbellen in jouw sieradenkastje hebben, kijk snel in de online winkel voor de gehele collectie.

https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/double-dots-oorbellen/