Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Het laten bezorgen van bloemen

 

Bloemen bezorgen voor een goede vriend, vriendin, voor een familielid of voor iemand die je wilt bedanken, dat zal iedereen een glimlach op het gezicht toveren. Je kunt zelf op pad gaan om bloemen te kopen en te bezorgen, maar je kunt bloemen ook heel makkelijk laten bezorgen door een plaatselijke of online bloemist. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Lokale bloemisten

Een plaatselijke bloemist heeft altijd zo z’n charmes: het ziet er hartstikke leuk uit in de winkelstraat, helemaal als er fleurige bloemetjes buiten uitgestald staan. Ook is het een belevening op zich als je een plaatselijke bloemist binnen loopt: de geur, de kleuren, daar wordt toch iedereen vrolijk van? Ook heeft iedere plaatselijke bloemist iets eigens: een stukje cultuur dat ze meegeven bij het bloemetje bezorgen: even een praatje, de nieuwste roddels bespreken, maar ook de kennis van waar de bloem vandaan komt uit de buurt kan vaak meegegeven. Een nadeel is wel dat het meer tijd kost om naar een plaatselijke bloemist te gaan. En daar heeft niet iedereen de ruimte voor.

Bloemisten op het internet

Online bloemisten, ze schieten uit de grond. Niet gek, want online shoppen is populair, maar waarom zou dat niet met bloemen kunnen? Het vervoeren van bloemen moet dan wel op een speciale manier, zodat de bloemen mooi blijven. Het online bestellen van bloemen is binnen no-time geregeld: je hebt overzicht in het aanbod, je hebt in een paar klikken de bloemen besteld die je voor ogen hebt en de rest wordt geregeld. Denk je dat het minder persoonlijk is dan het zelf bloemen bezorgen? Dat hoeft niet, want vaak is er de mogelijkheid om een cadeautje of een kaartje met een persoonlijke tekst bij te voegen aan je bestelling.

Wat kost het om bloemen te laten bezorgen?

Het bezorgen van bloemen hoeft niet duur te zijn en het is ook afhankelijk van of je online bestelt of via de plaatselijke bloemist. Online worden vaak reguliere verzendkosten gerekend van €4,95. En soms heb je geluk en hanteert een webshop gratis verzending vanaf een bepaalde prijs. Je betaalt dus voor de bestelling: de bloemen en eventueel een bijpassend cadeautje of kaartje én verzendkosten. Als het goed is ben je daar altijd van op de hoogte bij het afrekenen van de bestelling. Bij een online webshop is het wellicht handig om te kijken of het een vertrouwenskeurmerk heeft, zoals het ‘webshop keurmerk’, zo weet je zeker dat het een betrouwbare website is.

Bloemen bestellen

Je kunt ook online bloemen bestellen en laten bezorgen door een plaatselijke bloemist! Onder andere Regiobloemist is een online bloemist die bloemen bezorgen regelt via plaatselijke bloemisten, geselecteerd op het leveren van kwaliteit.

https://www.regiobloemist.be/