Wie is Wie
Image default
Tuin en buitenleven

Wat is echt een goede brievenbus?

Stel je gaat verhuizen en de nieuwe woning heeft nog geen brievenbus. Of je wilt je oude brievenbus vervangen voor een nieuwe. Dan moet je een nieuwe brievenbus kopen. Maar heb jij wel eens brievenbuswinkels in de winkelstraat gezien? Ik niet. Je kunt wel bij een bouwmarkt terecht of tuinwinkel. Maar omdat brievenbussen niet hun core business is, heb je daar maar weinig keuze. Beter kun je dus online eens kijken want daar zijn websites die alleen maar brievenbussen verkopen en de keuze is dan ook reuze.

Bij YourMailbox.nl heel veel keuze in brievenbussen

Het is een Nederlands bedrijf dat haar pakketten zowel binnen Nederland als naar België verzend. Dus ook als Belgische klant kun je hier terecht. En zoals de titel al zegt: de keuze is hier reuze. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Ook voor mensen met een klein budget want de goedkoopste brievenbussen kosten maar twee tientjes. De duurdere varianten zien er echt mooi uit. Maar wat is nou echt een goede brievenbus?

Bobi brievenbus een aanrader

Als we het echt over een topper hebben dan hebben we het over de Bobi brievenbus. Een fins merk dat ook de produktie in Scandinavie laat uitvoeren. En dan hebben we het echt wel over kwaliteit. Ten eerste zijn Bobi brievenbussen gemaakt van 1 mm dik staal. 1 milimeter lijkt niet zo veel. Maar de meeste postkasten worden gemaakt van 0,6 milimeter, dus daarin zit wel een groot verschil. Het is dus echt stevig en sterk.

Waterdichte brievenbusklep

Ook qua waterdichtheid scoort deze brievenbus goed. Sijpelt er bij de meeste brievenbussen wel wat regen naar binnen tijdens een flinke plensbui, bij de Bobi is dat vrijwel nooit het geval. De brievenbusklep is geheel omringt met rubbers en dat houdt regen flink tegen. Daarnaast is de inhoud groot.  Je kunt dus ook gerust een weekje op vakantie zonder de buur te hoeven vragen om de post uit je bus te halen. De bobi brievenbus is niet goedkoop. Het is een van de duurste merken. Wil je een goede brievenbus, maar wel een slag goedkoper? Kies dan voor de Zandvoort. Ook deze is gemaakt van 1mm dik staal, waterdicht. Het handige hiervan is dat je ‘m eventueel ook nog kunt gebruiken als pakketbus.

 

bobi brievenbus classic