Wie is Wie
Image default
Horeca

Disposables van onder andere suikerriet, karton of PLA kunt u online kopen

Als aanbieder van take-outmaaltijden, eigenaar van een cateringbedrijf of organisator van evenementen bent u geregeld op zoek naar manieren om uw drankjes en gerechten efficiënt en betaalbaar te verpakken. Met een disposable van goede kwaliteit zorgt u ervoor dat uw product er aantrekkelijk uitziet en laat u een goede indruk achter bij uw klant. Het liefst wordt het gebruik van plastic daarbij natuurlijk achterwege gelaten. Kiest u er ook voor om uw producten op een milieuvriendelijke manier aan te bieden? Dan kunt u terecht in de webshop van De Disposable Shop om disposables van onder andere suikerriet, karton of PLA online te kopen.

Wat zijn de voordelen van de materialen die deze aanbieder gebruikt voor disposables?

U heeft keuze uit verschillende duurzame materialen wanneer u uw disposables online wilt kopen bij deze aanbieder. Zo wordt er onder andere gebruikgemaakt van suikerriet, karton en PLA. Suikerriet wordt vaak gebruikt om wegwerpservies, zoals borden, te maken. Het wordt gemaakt van suikerrietstengels die overblijven na de productie van suiker. Het is geschikt om gerechten op te warmen in de oven tot 100°C en u plaatst het zelfs in de diepvries. Een ander alternatief voor plastic is karton, dat dankzij een PLA-coating geen effect heeft op de smaak van uw gerecht. Beide materialen zijn bovendien volledig lekvrij. En wilt u plastic rietjes bij uw drankjes aanbieden die niet schadelijk zijn voor het milieu? Dan kiest u het best voor PLA, een biologisch afbreekbaar plastic dat wordt gemaakt van gewassen zoals mais en suikerriet.

Bekijk direct het aanbod aan onder andere wegwerpservies

Van wegwerpservies en -bekers tot aan rietjes: bij De Disposable Shop kunt u disposables online kopen voor elk doeleinde. Bij deze webshop bent u er bovendien zeker van dat u voor de milieuvriendelijke optie kiest én dat uw disposables betaalbaar zijn. Bekijk direct het aanbod voor een impressie van de mogelijkheden.