Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Voor wie is een Ayahuasca ceremonie geschikt?

Een Ayahuasca ceremonie is aan te bevelen voor iedereen die een stap voorwaarts wil zetten. Een stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Wanneer je bereid bent aan jezelf te werken om te groeien en volledige verantwoordelijkheid wilt nemen over je leven, kan een Ayahuasca ceremonie van Innerlijke Reis je heel goed helpen.

Wanneer je bijvoorbeeld te kampen hebt met (veel) stress, een (onverwerkt) trauma, onnatuurlijke angsten kent, of middenin een rouwproces zit kan een Ayahuasca ceremonie je helpen om deze en nog veel meer kwalen en / of problemen te elimineren.

Na afloop van een Ayahuasca ceremonie is het mogelijk al direct veranderingen bij jezelf te bemerken. Veranderingen die zich op fysiek en / of mentaal niveau afspelen.  

Lichamelijke veranderingen na een Ayahuasca ceremonie

Lichamelijke veranderingen die zich voltrekken direct of na verloop van (korte) tijd na een Ayahuasca ceremonie kunnen zeer divers zijn. Het kan zijn dat je klachten, waarom je in eerste instantie een Ayahuasca ceremonie wilde bijwonen, in zijn geheel en direct zullen verdwijnen of in de loop der tijd langzaam steeds verder zullen afnemen. Je kunt merken dat je na de Ayahuasca ceremonie duidelijk meer energie hebt. Je weerstand kan toenemen. Het is mogelijk dat je beter gaat slapen doordat je je beter kunt ontspannen.

Mentale veranderingen na een Ayahuasca ceremonie

Op het mentale vlak kun je na een Ayahuasca ceremonie merken dat je helderheid in je hoofd zal toenemen. Doordat je beter kunt gaan slapen, zal ook je begrip en je geduld naar anderen maar vooral ook voor jezelf toenemen. Terugkerende negatieve gedachten kunnen geheel of deels verdwijnen. Je kunt positiever in het leven komen te staan, waardoor negatieve overtuigingen veel minder vat op je zullen hebben. Je zelfinzicht kan toenemen.

Emotionele veranderingen na een Ayahuasca ceremonie

Er kunnen na een Ayahuasca ceremonie ook op het emotionele vlak veranderingen optreden. Zo kan het zijn dat je merkt dat je (onnatuurlijke) angsten langzaamaan verdwijnen. Je inlevingsvermogen kan door deze ceremonie verruimd worden. Het kan zijn dat je zelfbeeld verbetert, waardoor je zelfvertrouwen zal groeien en je veel meer zult kunnen genieten van het leven. Het kan zijn dat je je emoties beter leert te ventileren en dat kan weer leiden tot meer kalmte en rust in je leven.

Goed om te weten over de Ayahuasca ceremonie

Let wel, voor geen enkele persoon die een Ayahuasca ceremonie bijwoont, zal de persoonlijke ervaring hetzelfde zijn. Het betreft altijd een unieke en individuele verandering. Een Ayahuasca ceremonie stelt je in staat via een innerlijke reis contact te maken met je onderbewustzijn waardoor een betere verbinding met jezelf kan worden bewerkstelligt. Een innerlijke reis maak je nooit alleen, de begeleiders van Innerlijke-reis.nl zullen je tijdens elke Ayahuasca ceremonie professioneel bijstaan.