Wie is Wie
Image default
Zakelijk

Van vergaderzaal tot congreslocatie in Eindhoven

Het belang van de juiste congreslocatie mag niet onderschat worden. Een eerste indruk kan tenslotte maar één keer worden gemaakt. Uw bezoekers mogen niet het gevoel krijgen alsof de zaal leeg is, maar er moet ook genoeg zitruimte voor iedereen zijn. Dit zijn zaken om rekening mee te houden tijdens het organiseren van uw congres. Wilt u het uzelf gemakkelijker maken? Bekijk dan de mogelijkheden van de 040 congres en evenementzalen in Eindhoven. Dit centrum heeft al jarenlang ervaring met het organiseren van (internationale) congressen en events en weet daarom als beste hoe zij uw congres tot een hoger niveau kunnen tillen. 

040 Congress & Events biedt 22 multifunctionele zalen in diverse opstellingen, waarvan u de inrichting zelf kunt bepalen. De grootste zaal heeft maar liefst een oppervlakte van 900m2, een plafondhoogte van 6 meter én een autolift. De zalen zijn voorzien van alle benodigde moderne apparatuur, van Click Share tot aan licht- en geluidsinstallaties. Heeft u vragen tijdens uw congres of event? Met één druk op de knop staat het team u te woord. 

Omdat 040 Congres & Events onderdeel is van Hotel Eindhoven, zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden én culinaire mogelijkheden. Kies een van de arrangementen of stel uw eigen arrangement samen. Dit is tevens ideaal voor meerdaagse congressen.

Bent u niet op zoek naar een locatie voor uw congres, maar voor uw vergadering? De 22 zalen zijn multifunctioneel en verschillen in grootte, waardoor zij dus ook geschikt zijn voor vergaderingen en meetings met kleinere gezelschappen. Niet op zoek naar een ruime vergaderzaal in Eindhoven maar liever iets kleiner? Naast 22 vergaderzalen biedt 040 Seats & Offices 5 zakelijke vergaderruimtes met een persoonlijke en inspirerende uitstraling.

Tot slot zijn de ligging en bereikbaarheid zeer gunstig voor uw congres, event of vergadering. Het congrescentrum ligt direct aan de A2 en A67 en op slechts 12 minuten rijden van Eindhoven Airport. Uw bezoekers hoeven zich ook geen zorgen te maken over de parkeermogelijkheden dankzij de 500 parkeerplaatsen, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van 040 Congress & Events? Bezoek dan www.hoteleindhoven.nl of bel naar 040 211 60 33 voor meer informatie. 

https://www.hoteleindhoven.nl/