Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Handigheidjes voor de tas op de basisschool; lees met ons mee!

Handigheidjes voor de tas op de basisschool; lees met ons mee! 

Jouw kind gaat naar school en dat is waarschijnlijk een hele happening. Ergens vind je het fijn dat je misschien iets meer tijd voor jezelf overhoudt gedurende de dag, anderzijds moet je wel jouw lieve zoon of dochter dagenlang missen… En daarbij komt natuurlijk nog de vraag kijken: ‘wat moet mijn zoon of dochter mee naar school?’. Op deze laatste vraag hebben wij natuurlijk niet het volledige antwoord, want het is maar net wat je zelf fijn vindt dat je inpakt voor jouw zoon of dochter. Daarentegen kunnen we uiteraard wel een aantal fijne tips geven die het inpakken van de tas een stukje makkelijker maakt! Benieuwd? Lees met ons mee! 

 

Kinderbestekje voor de lunch

Haal jij je kind iedere dag op wanneer het lunchtijd is, of blijft jouw zoon of dochter tussen de middag gewoon op school? Wanneer dit laatste het geval is, kan het in sommige gevallen handig zijn om kinderbestek in te pakken. Zo kan jouw kind zijn of haar boterhammen op school smeren, of misschien het fruit of de groenten die je mee hebt gegeven met zijn of haar vork eten, in plaats van met grijpgrage handjes die alles en iedereen hebben aangeraakt. Note!: Het is natuurlijk wel handig dat jouw kind weet hoe om te gaan met bestek wanneer je het meegeeft, anders is het nogal onnodig.

 

Extra vitamientjes

Wil je graag dat jouw kind de schijf van vijf nuttigt, maar zie je zelf ook wel in dat het niet lekker is om watermeloen in de broodtrommel bij het brood te stoppen? Dan hebben wij de perfecte tip; schaf een fruitdoosje van Mepal aan voor jouw zoon of dochter! Zo zorg je ervoor dat al het fruit, van gesneden appel, gesneden peer tot gesneden nectarine, gewoon lekker goed blijft en dat jouw zoon of dochter dat dus ook gewoon zal eten in de pauze! Ideaal, toch?

 

Waterfles met naam

Nog zo ideaal; het aanschaffen van een waterfles of drinkbeker met naam. Dit is vooral erg handig wanneer jouw kind een echte sloddervos blijkt, maar eigenlijk komt het in iedere situatie goed van pas. Voornamelijk omdat veel kinderen dezelfde soorten bekers of waterflessen hebben, is het verstandig om te kiezen voor een variant met de naam van jouw kind erop gedrukt. Zo weet je zeker dat Lisa ook haar ‘’Lisa-beker’’, of Martijn ook zijn ‘’Martijn-beker’’ mee naar huis neemt, en dat je niet opeens de vieze melkbeker van Pieter of Kim op het aanrecht hebt staan! 

 

https://www.mepal.com/