Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Zwemmen en een Jacuzzi in 1

Zwemmen en een Jacuzzi in 1

In de huidige maatschappij gaat men meer en meer op zoek naar ontspanning. Een hoge werkdruk, een druk gezinsleven en daarnaast ook nog eens sociale verplichtingen. Nauwelijks komt men nog toe aan een moment van echte rust. Uit onderzoek blijkt dat alle huisartsbezoeken te maken heeft met stressklachten. Psychische klachten waaronder stress en burn-out zijn zelfs voor het grootste ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid verantwoordelijk.

U heeft vast al weleens over een bubbelbad of Jacuzzi gehoord en misschien heeft u er zelfs al eens in mogen vertoeven. Er zijn maar weinig mensen die hier vervolgens een negatieve ervaring aan hebben overgehouden. Lekker relaxen, heerlijk warme bubbels, super ontspannend. Dat is wat men in de meeste gevallen ervaart na een sessie in een bubbelbad. Naast pure ontspanning heeft het vertoeven in een bad met bubbels ook tal van positieve effecten op de lichamelijke gezondheid.

Nog niet zo lang op de markt en een nog unieker wellness product is een zwemspa. Een zwemspa, ook wel swimspa genoemd, is een combinatie van een zwembad en een Jacuzzi. Een zwemspa biedt de voordelen van een zwembad en een Jacuzzi in één. Zo kunt u bijvoorbeeld ontspannend uw baantjes trekken of intensiever tegen de krachtige waterstralen in zwemmen in het zwemgedeelte van zwemspa of kiezen om heerlijk te relaxen in het Jacuzzi gedeelte met massagestralen en bubbels.

Een groot voordeel van een zwemspa kopen ten opzichte van een zwembad is dat een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte in beslag neemt en dus ook in een kleinere tuin geplaatst kan worden. Een zwemspa kunt u gebruiken om te zwemmen maar ook om te lopen, rennen, rekken, roeien, voor krachttraining en nog veel meer. Deze fitness oefeningen versterken het lichaam dankzij de gewichtsloosheid die u ervaart in het water. Tevens is warm water en een zachte stroming buitengewoon geschikt om te rehabiliteren en te herstellen van (sport)blessures. Om deze reden is een zwem spa uitermate populair onder sporters.

Het gedeelte waar men kan zwemmen en het gedeelte van de Jacuzzi zijn van elkaar gescheiden. De temperatuur van beide gedeeltes kan individueel ingesteld worden. Ideaal wanneer u na het zwemmen wilt kunnen relaxen!

Bezoek de website voor meer informatie : Zwemmen en een Jacuzzi in 1