Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Webdesign Aalst

Webdesign Aalst

Deze maand was ik op zoek naar een webdesign uit Aalst en heb een paar mensen laten komen voor een vrijblijvend, eerste gesprek. Van alle kandidaten kwam Dimitri De Vleeschauwer veruit het beste naar voor. Het klikte onmiddellijk en het vertrouwen was er vanaf de eerste minuut. Zijn portfolio spreekt boekdelen en bewijst dat het qua layout zeker in orde zal zijn. Daarnaast zei hij dat ieder design op voorhand wordt aangepast tot de klant volledig tevreden is. Dat is een extra troef die er zeker mag wezen. Niemand zit namelijk te wachten op onderwachte, extra kosten.

 

Wij kregen het aanbod om te werken met een CMS of met een onderhoudscontract. Ik ben er nog niet aan uit, maar dat kunnen we achteraf beslissen. Hij zei dat het toch zo’n 4 weken zou duren voor de website volledig af zou zijn. Tijd genoeg dus. Als we later – bijvoorbeeld binnen een jaar – zouden kiezen om toch over te stappen naar een CMS, dan is dat mogelijk. Leuk.

 

Ik kan eigenlijk iedereen die op zoek is naar een website designer Deal webdesign aanraden. Ik lees op zijn portfolio dat hij klanten heeft in heel Vlaanderen en dat is natuurlijk een sterk argument dat ze overal wel tevreden zijn over zijn werk. Ik heb de getuigenissen op zijn website zorgvuldig gelezen en die zien er allemaal goed uit. Wij zijn sowieso van plan om nadien met online marketing te starten, want wij willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers naar onze site lokken. Radio spots en magazines zijn denk ik een oude marketing strategie die er zéker moet zijn, maar die niet meer zo sterk is als vroeger. Ik weet er het fijne niet van, maar via die google advertenties zou onze site steeds bovenaan staan in de zoekresultaten. Ik denk dat we daarmee zullen starten en dan zien we wel. Deal webdesign is gelegen nabij het stadion van Eendracht Aalst. Zeker een aanrader!

Wen De Lathauwer

Bezoek de website voor meer informatie : Webdesign Aalst