Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Vliegen in huis bestrijden – Tips om vliegen te bestrijden

Heb je last van Vliegen in Huis? Of heb je last van een hoop insecten in je achtertuin op bijvoorbeeld je terras. Dan is het verjagen van dergelijke vliegen vaak een lastig karwij. Gelukkig zijn er enkele doeltreffende oplossingen.

 

Zijn vliegen in huis eigenlijk een gevaar?

 

Men zegt wel vaak vliegen, ach je hebt ze nou eenmaal. Maar besef wel goed waarom sommige soorten vliegen veel rond of in uw huis rond vliegen. Sommige vliegen zoeken naar zoetigheid, andere vliegen leggen echt letterlijk naar een broedplaats op uw bord vol met lekker eten, daarom vinden wij het van groot belang dat je meer kennis krijgt over vliegen en wat ze allemaal in en rond ons huis doen.

 

Welke soort Vliegen verdelging kan ik toepassen?

 

Je kunt op heel veel manieren vliegen verwijderen. Namelijk met vliegen linten, dit zijn over het algemeen onhygiënische en erg onsmakelijke linten met lijm, waar steeds meer vliegen aan komen te hangen. Het werkt overigens wel redelijk goed, maar wilt u een lint vol met vliegen op ooghoogte in uw huiskamer hebben hangen?

 

 

Een levende vliegen vanger:

 

met deze methode, snij je een cola fles door midden en zet je de bovenkant op zijn kop terug op de onderkant, vul je de fles met bijvoorbeeld wat vleeswaren of met een zoete vloeistof als siroop. Vervolgens zullen insecten als wespen en andere vervelende vliegen in de val. Deze methode is eveneens een hele goedkope. Daarnaast trekt het vaak meer ongedierte aan dat je er door kwijt raakt. Wel wordt het over het algemeen als leuk bevonden door kleinere kinderen.

 

Vliegen in en rond huis vangen met een vliegenlamp / insecten lamp:

 

In en rond huis kun je ook vliegen vangen met insecten lampen. Deze vliegenlampen zijn voorzien van een UV licht wat vliegen natuurlijk goed aantrekt. Je hebt verschillende soorten vliegen lampen, hoe sterker de UV lamp of wanneer er gebruik wordt gemaakt van lokstof of een aanzuiging zal de vliegenlamp des te beter werken.

Voor in huis of in bedrijven kan een iets duurdere design vliegenvanger gewenst zijn. In vitrines van bijvoorbeeld broodjes zaken of eetgelegenheden heb je ook voor de klant onzichtbare vliegenvangers, deze hebben een gangbaar strak design en geen licht of ingang aan de zichtbare voorkant. Hierdoor weet niemand dat je een vliegenvanger in je voedsel vitrine hebt staan.

Kortom je hebt diverse manier om vliegen te vangen. Heb je slechts enkele vliegen, dan kun je het goed oplossen met een Cola fles, heb je soms enkele vliegen en maakt het qua uiterlijk niks uit dan is een vliegenlint misschien wel jou oplossing.

 

Heb je toch echt last van vliegen en wil je geen lelijk vliegenlint gebruiken, kies dan voor een professionele oplossing in de vorm van een Vliegenlamp.