Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Uw kachel specialist

Uw kachel specialist

Een kachel in huis biedte vele voordelen en daarom zijn wij een webwinkel en een fysieke winkels begonnen waar u terecht kunt om hoge Kwaliteit Kachels te maken. Ook via onze Gietvloeren showroom kunt u eens langskomen om de kachels te bekijken. Waar wij eerst voornamelijk gespecialiseerd waren in het aanbrengen van de kunststof gietvloer zijn wij nu ook begonnen met het leveren van andere materialen om uw huis sfeervoller te maken. Zoals u in dit artikel kunt lezen kan u zowel houtkachels als gaskachels bij ons kopen. Bekijk het allemaal gerust eens op Kachelonline.nl!

 

Waarom een kachel in uw woning?

Een kachel wordt om twee hoofdredenen in een woning geplaatst. De voornaamste reden is natuurlijk om warmte in huis te krijgen. De heerlijke warmte van een traditionele houtkachel is bovendien niet te vergelijk met die van uw CV. Daarnaast kan een kachel of openhaard ook nog sfeer in huis brengen!

 

Zowel hout- als gaskachels

Bij Kachelonline.nl vindt u een brede collectie aan hoge kwaliteit kachels in vrijwel alle soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor een gaskachels maar ook voor een traditionele gaskachel of een sfeervolle open haard. Ga direct naar de website en kijk welke kachel het best bij uw woning past!

 

Kom het met eigen ogen bekijken!

Hoewel onze webwinkel Kachelonline.nl heet vinden de meeste mensen dat je een kachel toch echt even eerst met eigen ogen moet bekijken. Dit kan gelukkig ook bij ons. In onze showroom in Amsterdam vindt u prachtige gietvloeren maar nu ook hoge kwaliteit kachels om uw woning helemaal af te maken!

Bezoek de website voor meer informatie : Uw kachel specialist