Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Track and trace specialist

Track and trace specialist

Vraagt u zich als bedrijfsleider ook wel eens af waar uw medewerkers zich op bepaalde momenten bevinden met uw bedrijfswagens? Kan u moeilijk nagaan of de geleverde prestaties effectief correct worden ingediend? Dat hoeft niet langer. Met een track & trace systeem kan u in realtime nagaan waar uw wagens en uw medewerkers zich tijdens de werkuren bevinden. Door middel van GPS – technologie kan u perfect zien hoe de wagens zich verplaatsen, in welke regio ze zich bevinden, en welke afstanden ze afleggen. Daarnaast kan u ook beëindigde ritten herbekijken en kan u zelfs de ritvideo afspelen om te zien hoe de wagen gereden heeft. Dit systeem biedt niet alleen een extra controle, maar staat u ook toe om accuraat te plannen.

 

Doorheen de dag kan u wijzigingen doorgeven of extra stoppunten doorgeven, terwijl u anders vastzit aan de planning die ’s morgens doorgegeven werd aan de medewerker. Hebt u medewerkers die zich naar klanten verplaatsen en daar vervoersonkosten voor in rekening brengen aan uw klant? Dankzij de gedetailleerde rapporten kan u elke kost aan uw klant perfect verantwoorden. Dit heeft een positief effect op de klantenrelatie en toont aan dat u betrouwbaar en precies werkt. En alsof dat nog allemaal niet genoeg is, biedt het track & trace systeem u ook de kans om uw vloot perfect te beheren, onderhoudsbeurten precies in te plannen en kan u in geval van diefstal van een wagen snel nagaan waar de wagen zich bevindt. Al deze voordelen zullen u ongetwijfeld overtuigen om over te stappen naar een track & trace om uw bedrijfswagenpark te beheren!

 

Heeft u een bedrijf waarin één of meerder medewerkers zich overdag vaak dienen te verplaatsen met wagens uit uw vloot? Dan wil u vast weten waar deze medewerkers zich bevinden, hoe ze uw wagens gebruiken en of ze efficiënt werken. U kan natuurlijk niet met al uw werkkrachten meerijden, dus hebt u nood aan een ander systeem om de nodige controle uit te voeren. Dankzij een track & trace systeem wordt het mogelijk om alles probleemloos na te gaan: de afgelegde kilometers, de gekozen routes, het aantal stopplaatsen en de duur van de stops, en zo voort. Het systeem stuurt u door middel van GPS signalen accurate informatie in real time, zodat u onmiddellijk kan inspelen op veranderende situaties. Zo wordt het mogelijk om de planning van een medewerker aan te passen doorheen de werkdag, wanneer u ziet dat hij voorloopt op schema of een andere route zou kunnen nemen die efficiënter is.

 

De track & trace software geeft u ook de kans om aan uw klanten heel precies aan te tonen welke kilometers voor hen worden afgelegd en hoe de onkostenvergoeding berekend wordt die zij zien op hun factuur. U kan niet alleen controle uitvoeren op uw medewerkers, maar ook op de wagens op zich. Zo wordt het eenvoudig om onderhouds- of herstellingsbeurten in te plannen op de juiste momenten. Naast al deze toepassingen waaruit u dagelijks voordeel zal halen binnen uw bedrijf, is het track & trace systeem ook een goede diefstalbeveiliging. Wordt een wagen gestolen, dan kan u via de gps-signalen nagaan waar het voertuig zich bevindt en kunnen de hulpdiensten tijdig ingrijpen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Track and trace specialist