Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Toiletverhoger voor uw gemak

Toiletverhoger voor uw gemak

Een toiletverhoger biedt u meer comfort bij uw toiletbezoek. Soms kan een toilet te laag zitten en dat maakt het niet gemakkelijk. Zeer zeker niet als u hoge nood heeft. Een goede stoelgang begint dan ook met een fijn toilet. Een toilet waar u gemakkelijk op kan gaan zitten, maar ook weer van op kan staan. Een toiletverhoger maakt ieder toilet uw fijne en veilige toilet, gemakkelijk, hygiënisch en is zelfs mogelijk om mee te nemen voor onderweg. 

Waarom een toiletverhoger? 

Soms kan een toilet laag zitten, hierdoor kan het zijn dat mensen die moeite hebben met mobiliteit of minder flexibel zijn een toiletbezoek als lastig ervaren. Een toiletverhoger verhoogd een vast toilet zodat de persoon met mobiliteitsproblemen of minder flexibele mensen ook gemakkelijk gebruik kunnen maken van het toilet. Dit alles op een zeer efficiënte, veilige en hygiënische manier omdat de toiletverhoger bovenop het bestaande toilet geplaatst kan worden. Sommige vormen van verhoging hebben armleuningen, maar er is ook verhoging die enkel op het toilet geplaatst worden als verhogende bril. Dit alles voor uw gemak en comfort. Maar bovenal gaat het om de hoogte, ondersteuning en stabiliteit die de verhoging u kan bieden. 

Andere ondersteunende oplossingen 

Naast een verhoging voor het toilet, hebben wij nog meer kleine en simpele oplossingen voor alledaagse dingen. Wij ervaren het bieden van oplossingen als een vak, producten we u mee kunnen ondersteunen om uw comfort en levenskwaliteit kunnen vergroten. Wij doen dit graag voor jong en oud. In onze webwinkel kunt u dan ook gemakkelijk, snel en veilig onze ondersteunende hulpmiddelen bekijken en bestellen. Via verschillende veilige betalingsmogelijkheden maken wij gemakkelijk betalen via onze website dan ook voor u mogelijk. Neem gerust een kijkje in onze webwinkel en mocht u vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Bezoek de website voor meer informatie : Toiletverhoger voor uw gemak