Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie om energie te besparen

Ik wil hier graag mijn ervaring met Isolatiedeal met je delen. Ik ben namelijk zeer positief over hun spouwmuurisolatie en ik weet dat veel mensen niet zo goed weten hoe belangrijk spouwmuurisolatie kan zijn voor je spouwmuren. Vooral huizen die gebouwd zijn voor 1973 zijn vaak slecht geïsoleerd. Spouwmuurisolatie was destijds nog niet uitgevonden en tussen deze muren zit dan ook vaak een holle ruimte. Je begrijpt het waarschijnlijk al wel, dat zorgt voor een ongekende tocht en de kou wordt vastgehouden waardoor het huis zelf ook een stuk kouder aanvoelt. Dit betekent niet alleen een fysieke marteling, dat is nog wel op te lossen door de centrale verwarming of kachel flink omhoog te zetten. Maar ja, dat betekent dus dat de rekening ook flink de pan uit stijgt. Door te kiezen voor spouwmuurisolatie van Isolatiedeal kan je dit probleem voorkomen. Hiervoor is een simpele ingreep al genoeg zoals je in de rest van deze tekst zult ontdekken. Veel mensen staan er niet bij stil hoe handig spouwmuurisolatie kan zijn voor je huis en dat is toch eigenlijk een doodzonde. Ik woon zelf vijf jaar in dit huis in Almelo en ik merkte ook dat ik vooral in de herfst en winter behoorlijk moest stoken. Ik had ook nog nooit gehord van spouwmuurisolatie en was hier ook nooit op gekomen ware het niet dat ik een folder van de gemeente in bus kreeg waarop stond welke maatregelen je zou kunnen treffen om op een groene en milieuvriendelijke manier energie te besparen. Spouwmuurisolatie was een van die maatregelen. Dat kwam goed uit want het bouwjaar van mijn huis is 1963, dus ik kwam hier mooi voor in aanmerking. De gemeente geeft zelfs subsidies voor huishoudens die hun huis energiebesparend maken. Zodoende heb ik niet alleen spouwmuurisolatie in de hand genomen maar heb ik onlangs zonnepanelen laten installeren op mijn dak.

Hoe werkt spouwmuurisolatie

Voordat Isolatiedeal overgaat tot het daadwerkelijk aanbrengen van spouwmuurisolatie komt er nog heel wat bij kijken. Ze moeten immers wel zeker weten dat spouwmuurisolatie mogelijk is en dat er voldoende ventilatiemogelijkheden zijn. Gelukkig beschik ik over een kruipruimte onder het huis en dat kwam erg goed uit. Ik heb hen trouwens gevonden via het internet. Ze waren een van de eerste zoekresultaten op Google en aan de recensies van andere klanten las ik dat ik een goede aan hen zou hebben. Ik heb ze daarom direct opgebeld en ze hebben me haarfijn uit kunnen leggen hoe het proces van spouwmuurisolatie nu eigenlijk in zijn werk gaat. Nadat ze eerst hebben gecheckt of mijn huis inderdaad geschikt is voor spouwmuurisolatie gingen ze over tot het maken van een offerte. Daar bleek direct al uit dat het mij op de lange termijn veel geld zou opleveren. En dan krijg ik die subsidie van de gemeente er ook nog eens bij. Geen moeilijk keuze voor mij en dus hebben we een afspraak gemaakt voor de klus. Ze kwamen ook netjes op tijd en het was binnen een dag al helemaal gereed. Je merkt dat dit ware professionals zijn die een hart voor de zaak hebben en met passie isoleren. Ze gingen als volgt te werk.

  • Ten eerste boorden ze vulgaten in mijn buitenmuren. Uiteraard deden ze dat in de kruising van de voegen zodat ze deze daarna weer netjes kunnen dichten met mortel. Zo ontstaan er geen lelijke gaten in mijn bakstenen muur.
  • Door deze ontstane gaten heen spoten zij de muur vol met glaswol. Daarna vulden ze de gaten weer op. Dit glaswol is van hoogwaardige kwaliteit en is vloeibaar. Daardoor verspreid het zich door de hele tussenmuur en daarna droogt het op.
  • Daarna werd er in de kruipruimte ventilatieokers aangebracht om overtollige warmte af te kunnen voeren.

En dit alles deden ze in een ochtend en een middag. Het leek mij een klus van een week maar nee hoor, tegen de avond kon ik al merken dat ik de verwarming een stuk lager kon zetten. Spouwmuurisolatie is echt een uitkomst gebleken.

Bel hen snel voor een gratis offerte

Hopelijk zijn jullie lezers nu net zo enthousiast als ik over spouwmuurisolatie dus wacht dan ook niet langer en zorg ook voor een beter milieu. Je helpt immers niet alleen jezelf ermee, je zal de toekomstige generaties ook een groot plezier doen. Energie wordt steeds schaarser dus kunnen we het beste allen een steentje bij gaan dragen. En als we er ook nog eens een stuk welvarender van worden, dan is er toch niets meer wat je tegen houdt om spouwmuurisolatie van Isolatiedeal te nemen. Dit is trouwens nog lang niet alles wat ze voor je kunnen regelen. Ook kan je bij Isolatiedeal terecht voor andere vormen van isoleren. Denk bijvoorbeeld aan dakisolatie, vloerisolatie en vloerverwarming, tussenwandisolatie en ga zo maar door. Allemaal handige mogelijkheden om het nooit meer koud te hebben doordat je de energierekening niet meer kan betalen. Voor alle spouwmuurisolatie diensten staat Isolatiedeal klaar om dat varkentje voor jou te wassen, dat heb ik onderhand wel geleerd. Ze zijn gevestigd in Enter maar dat houdt hen niet tegen om door heel Nederland te reizen. Geen stad of dorp is hen te gek. Als je ze trouwens gaat volgen op facebook of twitter dan blijf je steevast op de hoogte van het reilen en zeilen van dit geweldige bedrijf. Zo leer je alles over hun technieken dus wacht niet langer en like ze snel!

Bezoek de website voor meer informatie : Spouwmuurisolatie