Wie is Wie
Image default
Bedrijven

Spouwmuurisolatie installeren? Surf naar www.isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie installeren? Surf naar www.isolatie-spouwmuur.info

Alle info over spouwisolatie op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie wordt dikwijls gezien als het ultieme sluitstuk om de energiefactuur te verminderen . Als we het Vlaamse huizengoed aanschouwen stellen we vast dat bijna  alle woningen vaak al zijn uitgerust met dakisolatie, een condenserende cv-ketel en hoogrendementsglas Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien.

De Vlaamse regering verwacht dat dit aantal de komende jaren fors zal gaan toenemen door het gunstige investeringsklimaat forse toename door de gunstige maatregelen grote aanmoedigingspremies die het stelt. Het na-isoleren van een spouwmuur is vrij simpel . Het is vaak zo uitgevoerd in 2 dagen De investing verdient zichzelf vlug terug en is zo goed als zeker één van de meest energie efficiënte wijzen om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep.

De spouw isoleren heeft immers enkele voordelen . Het gasverbuik kan zo tot wel 20% dalen. Op zoek naar een gepseialiseerde isolatiespecialist nodig voor de plaatsing van de juiste spouwisolatie voor uw woning? Ontdek alle nodige info op Isolatie-spouwmuur.info

Bezoek de website voor meer informatie : Spouwmuurisolatie installeren? Surf naar www.isolatie-spouwmuur.info