Wie is Wie
Image default
Media

Spanning en crime op de tv

Spanning en crime op de tv

Spanning, thrillers en crime zijn een belangrijk ingrediënt voor tv-series, boeken, games en films. De meeste mensen zijn gek op dit genre. Dat komt onder anderen door de gedachte dat op het doek of op papier alles wat in het echt verboden is, wel mag. Voorbeelden van spannende series en boeken vandaag de dag zijn onder andere boeken van Suzanne Vermeer, games als GTA en series als Wie is de Mol?, Homeland en Penoza. Gedurende dit artikel bespreken we enkele van deze games, boeken en series zodat ook u zich een beeld kunt vormen van wat spannende series en uitermate enge boeken los kunnen maken voor uw recreatie.

 

Homeland en Expeditie Robinson

Spannende televisieprogramma’s vandaag de dag Wie is de Mol? en Expeditie Robinson en misdaadseries Penoza en Homeland. De serie Homeland volgt Nick Brody, die terug naar de VS komt nadat hij gevangen zat bij terroristenorganisatie Al Qaeda. In de serie Penoza volgen we Carmen die de leidster is van de criminele groepering van haar criminele en vermoorde man. Het zijn series Die je gezien moet hebbe. Expeditie Robinson op RTL5 is een spannende sensatie. Expeditie Robinson gaat over een aantal bekende Nederlanders die spelletjes moeten doen op een onbewoond eiland. Bij Wie is de Mol? gaat het om bekende deelnemers die reizen naar een ver land en daar geld verdienen met opdrachten. Een van hen is echter niet te vertrouwen, maar een manipulator die de boel verpest.

 

Boeken, Suzanne Vermeer & games 

Een serie boeken die het al jaren goed doet zijn de boeken van schrijfster Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer is het pseudoniem van Paul Goecken, zo werd na de dood van Paul Goecken bekend. De boeken gaan over situaties in vakanties die een spannende wending krijgen, zoals ontvoering en moord. GTA heeft veel over zich heen gekregen, want in GTA peel je een gangster die geld moet verdienen door auto’s te stelen, mensen te bedreigen, te mishandelen en meer van dergelijke praktijken. GTA krijgt veel kritiek, maar wordt door velen gespeeld. De discussie weegt niet op tegen het plezier dat men aan het spel beleeft. Na de eerdere games GTA Vice City, GTA San Andreas en GTA IV is nu ook GTA 5 uit en zijn er al miljoenen van de game verkocht.

 

Bezoek de website voor meer informatie : Spanning en crime op de tv