Een aanhangwagen krijgt in zijn leven behoorlijk wat te verduren. Een aanhangwagen keuren moet dan ook goed en grondig verlopen. Een dergelijke keuring kunt u vinden bij TOSCON. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Een 24 uur service is precies waar de transportsector behoefte aan heeft. Aanhangwagen onderhoud is vaak duurder omdat er dan niets getransporteerd kan worden dan de kosten van de reparatie zelf. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

 

Het jaarlijks keuren van een aanhanger voorkomt boetes en defecten

Een aanhangwagen keuren is een jaarlijks terugkerende verplichting. Net als voor uw auto moet uw aanhanger ook een APK ondergaan. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

http://www.toscon.com/