Wie is Wie
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi toen en nu

Jacuzzi toen en nu

Vijftig jaar en een naam, de naam, dat een combinatie van oude ideeën, en nieuwe definieert. De naam die de ervaring, sociale en prive, leuk en ontspannend, dat zal zowel u volledig tevreden te stellen en laat je willen meer definieert. De naam die zich gevestigd als zowel uitvinder en innovator. De naam waarmee het allemaal begon. Jacuzzi®.Once je merk Jacuzzi Hot Tubs ‘ervaren van hydrotherapie, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund. Wanneer u glijden in de hete massage wateren, zullen je spieren ontspannen en je geest zal wissen. Jacuzzi ®, echt water dat je beweegt.

Het idee van een ontspannende weken in heet water is geenszins een nieuwe. Doorheen Histor y mensen uit vele culturen hebben genoten van deze praktijk. Van nature voorkomende warmwaterbronnen om uitvoerig geconstrueerde badhuizen, de benef zijn van hydrotherapie zijn goed established.Many warmwaterbronnen hebben een lange geschiedenis van de speciale status met inheemse Amerikaanse stammen. Ze gebruikten deze natuurlijke spa’s voor genezing en geloofde de wateren hadden andere machten. Native Americans hadden een traditie te verklaren deze geologische wonderen van een neutrale zone, een plek gewijd aan vrede en genezing. Ooit y belangrijke thermale bron in Noord-Amerika, evenals die in Zuid-Amerika, heeft een aantal verslag van het gebruik door indianen, sommigen al meer dan 10.000 jaar.

De Romeinen namen het een stap verder door het opnemen van deze thermale wateren in hun gemeenschappen. Ze hield zo van deze reiniging van het lichaam en de geest die ze maakte er een dagelijks ritueel. Zij begrepen de verjongende eigenschappen van hydrotherapie en genoten van hun dagelijkse doorweekt in het gezelschap van hun vrienden en collega’s. Door de vijfde eeuw waren er maar liefst 900 openbare baden in Rome alleen. Als je een Romeins burger waarom ze maakten een punt van een keer baden per dag gevraagd, zouden ze waarschijnlijk antwoorden: ‘Omdat ik niet de tijd om twee keer per dag te baden.’ De Grieken, Egyptenaren, Turken, en de Japanners alle thermische genoten bronnen en baden, als onderdeel van hun sociale en spirituele cultuur. Als dit niet een nieuw idee dan, na zoveel geschiedenis, die deze ervaring naar het volgende niveau neemt? Wat inspiratie brengt dit idee tot in de twintigste eeuw en daarna?

Dus hoe ga broers emigreren naar Californië uit Italië in het begin van 1900 weer een familiebedrijf tot een begrip? Door plukken sinaasappels en gebouw airplanes.Picking sinaasappels speelde een belangrijke rol in de toekomst van de familie dan ze had kunnen verwachten. Hun streven naar de luchtvaartindustrie werd met enig succes, te beginnen met een briljante propeller ontwerp bekend als de “Jacuzzi tandenstoker.” Dan is een grote stap in de luchtvaart kwam, toen ze ontwierp en bouwde de eerste gesloten cabine eendekker. Het werd gebruikt door de US Postal Service, en om passagiers te vervoeren van de San Francisco Bay Area naar Yosemite National Park. Zeker een goede start voor de ondernemende team van de broers. Helaas, een ongemakkelijke markt en een ongeval leidde de broers in een ander pad.

Om terug naar de sinaasappels, in de jaren 1920 de jacuzzi broers richtten hun aandacht op de landbouw en meer in het bijzonder water systemen en pompen. Hun succes op dit gebied leidde hen naar een uitvinding die een iconische armatuur werd in veel homes.In 1925, de jacuzzi broers een revolutie in de pomp industrie. Ze ontwikkelden een nieuw type pomp die in staat zijn om water efficiënter te trekken uit de grond dan een pomp die ervoor kwam was. Het idee was zo ingenieus dat scepsis dreigde de onderneming ontsporen. Maar dan, op de California State Fair in 1930, een Gold Medal Award voor hun uitvinding de sluizen geopend. Hun methoden van bewegend water met water, mits de basis voor de jetpomp industrie today.Necessity zijnde de moeder van de uitvinding leidde de familie naar de volgende stap in de creatie van hun erfenis. In 1956 reageerden de broers Jacuzzi aan de behoefte van een familielid voor pijnstillende hydrotherapie. Hun kennis van hydrauliek en hun vindingrijkheid leidde tot de oprichting van een draagbare hydrotherapie pomp. De J-300 ™ zou ieder normaal bad te zetten in een ontspannende en verkwikkende hydro-therapeutische spa. Een idee dat een niche markt begon de mogelijkheid gecreëerd voor Jacuzzi om een begrip te worden.

oving vooruit tot 1968, derde generatie familielid Roy Jacuzzi, bracht de draagbare hydrotherapie pomp naar het volgende niveau. Te hebben gewerkt in het familiebedrijf sinds hij een tiener, zijn passie voor design en engineering nam vorm toen hij geschapen en op de markt van de ’s werelds eerste geïntegreerde whirlpool, de “Roman.” De sleutel tot het Romeinse was de integratie van innovatieve therapie jets in was de zijkanten van het bad. Zijn gepatenteerde jets produceerde een 50/50 lucht-water verhouding verstrekken van een ervaring als geen tevoren. Dezelfde lucht-water verhouding die we vandaag gebruiken om een ​​spa-ervaring die je nergens anders zult vinden bieden. Terwijl zijn familieleden keek met zowel verbazing en verrukking, Roy was instrumenteel in het creëren van een geheel nieuwe industrie. Het merk Jacuzzi ® werd voor altijd ingeprent in onze minds.In 1970, grotere eenheden met ingebouwde verwarming en filtratie systemen werden ingevoerd om groepen mensen tegemoet te komen, waardoor de eerste spa. Voor de eerste keer in de recente geschiedenis kon iedereen genieten van een ontspannende en verkwikkende bubbelbad behandeling met vrienden en familie in hun eigen huis.

Bezoek de website voor meer informatie : Jacuzzi toen en nu