Wie is Wie
Image default
Hobby en vrije tijd

Is speeddating iets voor jou?

Is speeddating iets voor jou?

Ben je single, spontaan en altijd nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen? Dan zal speeddaten je vast wel aanspreken. Speeddating ready2date is namelijk een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten en het is ook gewoon leuk om te doen.

Het concept is bijzonder eenvoudig: op 1 avond ontmoet je minstens 7 andere vrijgezellen uit jouw regio en van ongeveer jouw leeftijd. Je zal met iedereen een kort gesprekje van 7 minuten voeren. Zo heb je een avond vol interessante ontmoetingen en gezellige babbels.

Misschien ontmoet je door speeddating Vlaanderen wel de m/v van je dromen, maar het is vooral belangrijk dat je je reuze amuseert. Wij brengen de singles samen op 1 locatie, zorgen voor een warm welkom en voor een vlotte organisatie van de avond, maar de sfeer en gezelligheid die creëer je natuurlijk zelf.

Dat zal trouwens zeker geen probleem zijn, want het concept trekt vooral spontane mensen aan die net zoals jij houden van sociaal contact en van nieuwe mensen ontmoeten. Je mag er dus gerust op zijn dat ook je medekandidaten even veel zin hebben in een toffe avond als jij.

Speeddating België organiseert bijna elke dag ergens in Vlaanderen een speeddate avond. Zo zijn onder meer Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt, Mechelen, Leuven, Meise en Lille (Kempen) enkele van onze vaste locaties. Speeddating gaat telkens door in een discrete aparte ruimte van een trendy bar, café of restaurant. Je kan dus vrijuit en zonder zorgen singles uit je buurt leren kennen, want discretie is verzekerd.

Na enkele gesprekjes ben je helemaal op je gemak en beleef je de tijd van je leven. Het bewijs dat speeddating een goed recept is voor een gezellige avond uit? Heel vaak blijven de deelnemers na de avond nog uren napraten aan de toog!

Ben je benieuwd of speeddating iets voor jou is? Gewoon eens proberen! Je hebt niets te verliezen en het wordt ongetwijfeld een toffe ervaring!

Bezoek de website voor meer informatie : Is speeddating iets voor jou?