Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een bouwtechniek die de laatste jaren vaak gebruikt wordt omwille van de vele voordelen die deze bouwstijl biedt. Houtskeletbouw zorgt ervoor dat de duur van de bouwwerken zeer sterk verlaagd wordt. Het proces neemt veel minder tijd in beslag dan klassieke bouwtechnieken, zonder in te boeten aan kwaliteit. Bij houtskeletbouw is men niet afhankelijk van  weersomstandigheden, dus hoeft men ook geen rekening te houden met eventuele vertraging door vorst of regen. Bovendien wordt er droog gewerkt, zodat het mogelijk is om na de bouwwerken meteen over te gaan tot schilderwerken en andere afwerkingen en de woning zeer snel in gebruik genomen kan worden. 

Een andere troef van houtskeletbouw is de energievriendelijkheid. Een houtskeletbouwwoning is zeer makkelijk te isoleren naar de hoogste en nieuwste normen. Het hout dat gebruikt wordt voor de structuur van de woning is afkomstig van duurzaam beheerde Scandinavische bossen, is volledig hernieuwbaar en niet vervuilend tijdens de verwerking ervan. Daarnaast kan het materiaal volledig gerecycleerd worden. Ook de duurzaamheid en de scherpe prijs zijn twee belangrijke pluspunten.

Al deze voordelen zorgen er ongetwijfeld voor dat u een houtskeletbouwwoning in overweging zal nemen. Het bedrijf 3bouw is gespecialiseerd in bouwen volgens dit concept en biedt kwalitatieve, duurzame, energievriendelijke houtskeletbouwwoningen aan die bovendien een zeer sterke prijs/kwaliteitverhouding hebben. Een “3bouwwoning” voldoet aan alle hedendaagse normen inzake energieverbruik dankzij een volledige isolatie met Rockwool. Rockwool of Rotswol heeft een hoge thermische isolatiewaarde, is brandveilig, ongevoelig voor veroudering en waterafstotend maar toch ademend. 3bouw weet dat een goede isolatie de ultieme sleutel tot energiezuinig bouwen is, en past deze isolatietechniek dan ook toe in elke houtskeletbouwwoning. Houtskeletbouw is ongetwijfeld dé bouwtechniek van de toekomst! 

Bezoek de website voor meer informatie : Houtskeletbouw