Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan ik voorkomen dat mijn huid donkerder wordt.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn huid donkerder wordt.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn huid donkerder wordt.

Voor veel Indiase mannen en vrouwen kan een hittegolf of anders gezegd warme dagen niet zo leuk zijn. De Indiase en ook Srilankaanse mensen hebben van zich zelf al een redelijk donkere huid. Dit betekend dat in de gebieden als de nek,. Voorhoofd, benen, oksels en armen het extra donker zal worden. Gezien het te donker worden in deze bevolkingsgroepen vaak niet als gewenst wordt gezien proberen ze dan ook om hun huid weer net die paar tinten lichter te krijgen.

De manieren om de Indiase huid lichter te maken op een rij:

  • Met Whitening creams
  • Door het gebruik van dagcremes met hoge Factor
  • Gebruik te maken van Skin Whitening Soaps
  • Middels Chemische Peelings
  • Door het bedragen van veel bedekkende kleding in de zon.
  • Door het weren van de zon.

Met Whitening Creams:
Door gebruik te maken van Whitening creams probeert men het Fairskin effect te krijgen! Een mooie egale stralende huid, zoals practisch iedere man en vrouw uit India wel wilt hebben. Met Skinlight kun je het Fairskin effect in enkele weken  bereiken en is daarom ook een aanrader.

Door het dragen van een hoge Zonne factor:
natuurlijk is het voorkomen van een te donkere huid door de zon beter dan het daarna te moeten verlichten. Natuurlijk kun je in een lente of zomer nooit voorkomen dat ook jou huid lichter wordt. Wel kun je met deze zone factor dit proces behoorlijk vertragen. Het is daarom ook ons advies om een Sun block te dragen.

Het gebruik van Whitening Soaps:
Je ziet er hier niet zoveel, omdat ze je huid eigenlijk niet lichter maken. Wel kan een whitening soap de effectiviteit van je Whitening Cremé met enkele procenten verhogen. Indien je er aan kunt komen is het gebruik van een Skin Lightening soap wel leuk, maar het is absoluut geen Must have.

Je huid lichter maken door een chemische peeling:
De naam zegt het eigenlijk al. Wil je echt perse in 1 dag vele tinten lichter worden dan bied een chemische peeling de uitkomst, echter zijn deze peeling nooit zonder risico, wij raden jou dan ook af. Waarom zou je een kans op huidschade willen oplopen??

Door bedekkende kleding te dragen:
Lijkt ons vrij logisch, anders is het ook zonde als je bijvoorbeeld een skinwhitener gebruikt en vervolgens een uren lang schaars gekleed op een tarras zou gaan zitten. Het is dus belangrijk om je lichaam deels te bedekken wanneer er veel zon is. Tevens  vinden wij het slim om de meeste zon gewoon te weren.

Kortom je kunt op allerlei manieren zorgen dat je huid lichter wordt, middels bleaching creams, met een Lightening Soap en je kunt natuurlijk voorkomen dat je bruiner wordt! Door kleding of de zon gewoon te weren.

Wij hopen dat u dit artikel nutig vond. Voor vragen kun je ons altijd mailen.  Tevens kun je ons eigen Whitening product voor de huid via onze webwinkel bestellen

Bestel Skinlight De Huid Whitener vandaag nog.

Bezoek de website voor meer informatie : Hoe kan ik voorkomen dat mijn huid donkerder wordt.