Wie is Wie
Image default
Entertainment

Hoe haal je een Nederlandse coverband naar België

Een Nederlandse coverband naar België halen is eenvoudiger dan je wellicht vermoedt. Het boekingsbureau Evenses is gespecialiseerd in het leveren van bands, DJ’s, muzikanten en andersoortige artiesten in zowel Nederland als België. Wat voor feest of evenement je ook geeft of organiseert; Evenses ontzorgt je geheel wanneer het gaat om de muziek. Boek je via hen een coverband, dan is het regelen van het licht, het geluid en de andere zaken eromheen inbegrepen. Je zult dan ook nooit voor onaangename verrassingen achteraf komen te staan, zoals bijvoorbeeld een prent die op de deurmat ploft omdat de artiesten toch iets verder moesten rijden dan ze dachten…

 

Een dichtbevolkte dansvloer

Wanneer je een coverband selecteert op de site van Evenses, weet je zeker dat je een topfeest zult hebben op muzikaal gebied. Alle bij dit entertainmentbureau aangesloten muzikanten en artiesten hebben in de loop der jaren bewezen dat ze het publiek op een verrassende wijze kunnen bespelen. Naast perfect ontwikkelde skills – wanneer het aankomt op techniek en zang – hebben ze het namelijk ook in zich om het publiek mee te krijgen. Dit is de gouden combinatie die ook wel de ‘X-factor’ wordt genoemd.

 

Rock, blues, disco of allround?

De band die op jouw feest of evenement gaat spelen, moet zoveel mogelijk mensen aanspreken. Is het merendeel van jouw gasten van mening dat de jaren zestig eeuwig hadden mogen blijven duren, dan zit je gebeiteld met een tribute-band als Sixty Pound.

Gerelateerde artikelen

Zomers plezier tijdens een schoolreis naar dit park