Wie is Wie
Image default
Dieren

Help jouw koe bij de behandeling van een uierontsteking

Wanneer je met landbouwdieren werkt, is het van belang om hun gezondheid optimaal te houden. Soms kun je niet vermijden dat een van de dieren een ziekte of kwaal oploopt, maar dan is het zaak om dit snel op te lossen. Zo zal je onderneming weer op volle kracht werken en uiteindelijk wil je niets liever dan enkel gezonde dieren beheren. De dierenarts is hierbij altijd de eerste persoon die je moet contacteren. Met de nodige medische scholing zal deze persoon snel het probleem identificeren en de gepaste geneesmiddelen voorschrijven. Zo kan in het geval van een uierontsteking een bepaalde behandeling voor de koe worden aangeraden. Omdat deze behandeling vaak ook een impact heeft op het lichaam van het dier, kan het niet slecht zijn om op basis van supplementen alles in balans te houden. Zo zal de koe sneller op volle krachten komen na de behandeling tegen een uierontsteking en kan jouw bedrijf weer op volle kracht resultaat boeken.

Het bedrijf met alle oplossingen

Voor natuurlijke supplementen, mineralenmengsels, likemmers en droogzetters kun je bij Herbavita terecht. Dit gespecialiseerde bedrijf heeft vele jaren aan ervaring in het produceren van producten die bepaalde tekorten van voedingsstoffen terug herstellen. De medewerkers helpen je hierbij graag in je zoektocht naar de geschikte oplossingen. Door hun kennis en enthousiasme zul je snel tot de producten in het assortiment toekomen die de behoeften van jouw dieren beantwoorden. Omdat Herbavita ook de volledige productie in eigen handen heeft, bieden ze ook de mogelijkheid om formules op maat samen te stellen.

Laat hen weten wat je nodig hebt

Zou je de behandeling van een uierontsteking bij een koe vlotter willen laten verlopen? Of zoek je naar andere natuurlijke supplementen voor je boerderijdieren? In ieder geval kun je terecht bij Herbavita om een breed aanbod van opties te ontdekken waarbij je op natuurlijke manier de gezondheid van jouw dieren extra steun biedt. Neem contact op met hun medewerkers om meer te weten te komen of een bestelling te plaatsen.

https://www.herbavita.eu/NED/home