Wie is Wie
Image default
Gezondheid

Gezellig bierproeven in Tilburg en meer

Gezellig bierproeven in Tilburg en meer

Bierproeven in Tilburg

 

Tilburg is een stad met een levendig verleden dat u overal dan ook tegenkomt, zoals de Sint-Dionysiuskerk. Omstreeks 1430 werd met de bouw van deze schitterende kerk begonnen. De Sint-Dionysiuskerk of in de volksmond ook wel, Heikese kerk genoemd is de oudste kerk van Tilburg.

 

Tilburg vindt u het Natuurmuseum Brabant, dit museum laat u alles zien wat met de natuur te maken heeft. Het museum is verkozen tot beste kids-proof museum van Noord-Brabant, plezier voor het hele gezin dus!

 

Buiten het bezoeken van vele bezienswaardigheden en het gezellig winkelen, moet u ook zeker eens een bezoekje brengen aan een apotheek. Hier kunt u terecht voor natuurlijk beautyproducten en huidverzorging. Er wordt altijd gelijk gedacht dat een apotheek binnen stappen gelijk duidt op het hebben van klachten. Uiteraad zijn er ook mensen met klachten die daar goed terecht kunnen zoals menstruatiepijn, voor asprines en noem maar op. Echter heeft juist de Apotheek goede verzorginsproducten die zeker het uitproberen waard zijn. Op stap met uw man? Wees dan zeker niet bang om te vragen naar libido verhogen de middelen.

 

In het centrum van de stad vindt u tal van gezellige cafés, leuke terrasjes en sfeervolle internationale restaurants. Ook zeker een bezoek waard is de Abdij de Koningshoeven, hier word het bier nog gebrouwen in samenwerking met de monniken. Deze brouwerij geeft rondleidingen, en heeft een proeflokaal waar u de heerlijke bieren kunt proberen.

 

Tilburg heeft veel te bieden, als het gaat om shoppen, uitgaan of natuur, en de stad is dan ook goed geschikt voor een weekendje weg.

 

Wist u dat er wereldwijd slechts 7 trappistenbieren zijn?

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : Gezellig bierproeven in Tilburg en meer