Wie is Wie
Image default
Aanbiedingen

Gevel renoveren in de buurt van Antwerpen

Gevel renoveren in de buurt van Antwerpen

Uw huis of bedrijfspand in Antwerpen heeft door de loop der jaren wellicht al heel wat meegemaakt. Dat ziet u ook aan uw gevel. De gevel van een gebouw wordt constant blootgesteld aan alle weerstomstandigheden, goed of slecht, en bovendien hebt u in regio Antwerpen ook te maken met een grote hoeveelheid uitlaatgassen. De materialen waaruit uw gevel is opgetrokken hebben te lijden onder deze omstandigheden, en beginnen vroeg of laat slijtage te vertonen. Gelukkig hoeft u zich daar weinig zorgen over te maken, het is immers perfect mogelijk om uw gevel probleemloos in de oorspronkelijke staat te herstellen door een grondige gevelrenovatie. Het kan zijn dat de voegen tussen de bakstenen er na verloop van tijd niet verzorgd meer uitzien.

 

Bij een gevelrenovatie zal het voegwerk dus meestal uitgeslepen of uitgehakt worden om vervolgens opnieuw gevoegd te worden. Het is ook mogelijk om een deel of de hele gevel te behandelen doormiddel van een straaltechniek. Daarna wordt meestal nog een vochtwerende beschermende laag over de gevelsteen aangebracht, zodat de gevel langer beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf zoals zand, mos of schimmel, vorst, en zo verder. Een bedrijf dat zich specialiseert in gevelrenovaties, zoals bijvoorbeeld Agevo uit Antwerpen, kan niet alleen uw gevel opknappen, maar kan ook verbeteringen aanbrengen. Zo kunnen er nieuwe dakgoten geplaatst worden, kan er gevel- of dakgootverlichting voorzien worden en kan het schrijn- en schilderwerk opgefrist worden. Bij dergelijke firma kan u terecht voor een totaalaanpak op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.

 

U denkt na over een gevelrenovatie, maar u weet niet waar naartoe? Uw bedrijfsgebouw, woning of villa in Antwerpen heeft door de loop der jaren te lijden gehad onder diverse externe omstandigheden zoals het Belgische weer, groei van mos en uitlaatgassen die het stadsleven in Antwerpen met zich meebrengt, en u denkt dat het tijd is voor een grondige renovatie van uw gevel? Dat is een terechte vaststelling! Weersomstandigheden waar we dagelijks mee geconfrontreerd worden zoals regen, wind, hagel, vorst en sneeuw tasten de gevelsteen van uw gebouw aan, daar is geen ontkomen aan. Agevo is gespecialiseerd in gevelrenovaties in regio Antwerpen. De gespecialiseerde, ervaren en gemotiveerde vakmensen uit het Agevo – team passen elke renovatietechniek vlekkeloos toe en zorgen ervoor dat uw gevel weer straalt zoals voorheen, ongeacht het materiaal waaruit hij is opgebouwd.

 

Is uw voegwerk aan een opfrissing toe? Geen enkel probleem. Het oude voegwerk wordt zorgvuldig uitgeslepen en uitgehakt en vervangen. De aangetaste stukken gevel (of de volledige gevel) kan intussen behandeld worden door middel van een vochtstraaltechniek waarbij de gevel gespoeld en gereinigd wordt. Zo bereikt u een volwaardig resultaat. Bovendien wordt de gevel tegelijk geïmpregneerd, met als doel de vochtopname door de gevelsteen tot een minimum te beperken. Een waterwerende beschermlaag zorgt ervoor dat uw gevel langer mooi blijft en minder vatbaar is voor aantasting door regen, vorst, schimmels en mosvorming. Agevo staat niet alleen in voor uw gevelrenovatie in Antwerpen, maar kan ook aanvullende werken uitvoeren zoals het plaatsen van gevel- of dakgootverlichting, het uitvoeren van boringen tegen opstijgend vocht en het schilderen van uw raam-en deurwerk. 

Bezoek de website voor meer informatie : Gevel renoveren in de buurt van Antwerpen