Wie is Wie
Image default
Beauty en verzorging

Geen paracetamol, maar botox!

Geen paracetamol, maar botox!

Hoofdpijn krijgt iedereen last van. Jong en oud, man of vrouw, het maakt niet uit, iedereen krijgt er op gegeven moment er last van. Het verschil zit in de heftigheid van de hoofdpijn en of het vaak voorkomt. De manier waarop jij als persoon je leven indeelt is erg belangrijk en bepaald of jij last krijgt van hoofdpijn op een erge manier en hoelang de hoofdpijn aanwezig blijft. Rook en drink je? Dan is de kans op langdurige hoofdpijn natuurlijk veel groter. Veel stress? Dat is de meest voorkomende reden voor hoofdpijn. Daarnaast is er ook nog migraine, wat nog veel erger is dan hoofdpijn en vaak erfelijk bepaald is. Gelukkig zijn er ook oplossingen om hoofdpijn tegen te gaan en proberen te bestrijden.

Nu zal je je afvragen wat de oplossing is. Botox en hoofdpijn zijn geen begrippen die je snel in dezelfde zin zou zien, maar het is dus blijkbaar wel een oplossing. Botox behandelt tegen hoofdpijn en sommige  vormen van migraine. Met een adequate behandeling wordt de kans op hoofdpijn steeds minder en lijken de behandelingen goede resultaten te behalen. Een bedrijf die dit aanbiedt is FACE land.

Vooral personen die erg last hebben van hardnekkige klachten en chronische migraine zouden bij FACE land een kijkje moeten nemen. Het slaat meestal goed aan bij deze mensen en zorgen ervoor dat de hoofdpijn en/of migraine een stuk minder voorkomt. De botox tegen hoofdpijn behandeling werd eigenlijk bij toeval ontdekt nadat een aantal klanten na een botox ingreep minder last kregen van hoofdpijn.

Het voorhoofd en de frons(bij je wenkbrauwen) wordt behandelt met botox en vanuit daar zullen de spieren zich ontspannen en zal de hoofdpijn af nemen. Deze ingreep moet wel ongeveer elke drie maanden worden gedaan om de hoofdpijn tegen te gaan.  Neem dus een kijkje bij FACE land als je jezelf in deze symptomen herkent of als je benieuwd bent naar andere ingrepen!

Bezoek de website voor meer informatie : Geen paracetamol, maar botox!